Rudersdal præsenterer pigetrænere

Vi snakker U15-U19

Rudersdal Håndbold fortæller følgende om næstesæsons trænere:

U19/U17 – piger

Igen vil trænerbesætningen bestå af et super team. Årgangsansvarlig for begge afdelinger, herunder træninger, holdsammensætninger mm. vil fortsat være Peter Movang Olsen. Han har fantastisk hjælp i Sebastian Gregersen og Daniel Hindsgaul, som begge kender pigerne utroligt godt, da de har været omkring holdene de sidste 4 år. Begge valgt at fortsætte med det arbejde, som de så flot har været med til starte. Derudover vil Tobias Nilsson også være omkring begge hold.

Tobias kom til klubben for 2 sæsoner siden og har valgt at fortsætte den spændende udvikling som pigerne gennemgår. Sidste person på teamet er Niels Frederiksen. Niels har været fast tilknyttet som målmandstræner for holdene. Dette arbejde har været fortræffeligt, så derfor er det dejligt at udviklingen af målmændene er i kyndige hænder. Derudover er Niels coach inden for mindfulness hvilket vi vil gøre brug af den kommende sæson, og på den måde styrke den enkelte spiller mentalt.

U19 truppen er i år ikke så bred. Derfor vil træningerne foregå sammen med U17 og med damesenior. Planen er at fastholde det høje niveau som klubben de sidste 3-4 år har vist. Vi regner med at have et hold i 1.div og om muligt på den måde indsluse U19 pigerne på damesenior holdet – måske allerede denne sæson hvis niveauet er til det.

U17 truppen er en stor trup bestående af både bredde og elitespillere. Der er og skal være plads til begge dele. Vi regner med at kunne stille 3 hold kommende sæson. Som udgangspunkt er planen at vi inden jul vil have et hold i 1.div A, et i 1.div B og et i 2.div. / A-rækken. Holdene vil samtræne med U19 og de spillere som der har niveauet vil også træne med damesenior.

Træningen for begge hold, vil bestå af 3 ugentlige haltræninger, som suppleres af styrke og løbetræning.

Skulle der være nogle piger der ude, som godt kunne se sig som en del af Rudersdal Håndbold den kommende sæson, er de meget velkomne til at kontakte Peter Movang Olsen for nærmere info.

 U15 – piger

I år har pigerne fået Tobias Nilsson som årgangsansvarlig. Tobias har gået fra at være assistent for pigerne til nu at tage det fulde ansvar. Dog kommer han ikke til at stå helt alene med pigerne, han vil få hjælp af Peter Movang Olsen i det omfang det nu behøves.

Holdet vil i år bestå af en masse etablerede U15 piger og en række ny oprykkede piger. Planen er at få skabt et hold som kan gøre sig gældende i 1.div. inden jul.

Holdet vil have samtræning op med U17 pigerne for på denne måde skabe en fælles tråd der løber helt fra U15 og op til Damesenior.

Pigerne vil den kommende sæson have 3 ugentlige træninger, som alle suppleres af både fysisk og konditionel træning.

Skulle der også her være nogle piger der ude, som godt kunne se sig som en del af Rudersdal Håndbolds U15 pigeafdeling i den kommende sæson, er de meget velkomne til at kontakte Tobias Nilsson eller Peter Movang Olsen for nærmere info.

Generation 24