Ry Håndbold: Ord på det uofficielle U12 DM i Hvidovre - drenge

Ry Håndbold skriver følgende om deltagelsen ved det uofficielle U12 DM sidste weekenden:

Ry Håndbold både U12 piger & drenge med til Finalestævnet i Hvidovre - det uofficielle U12 DM. Begge hold klarede sig over alt forventning. Vi bringer i hvert sit opslag en opsummering fra stævnet.

U12-drenge:
Drengene var kommet i en meget stærk pulje med de Jyske mestre fra Hørning, de Sjællandske mestre fra Ringsted og Team Helsinge.

...

RyH-Team Helsinge: 20-15
RyH-Ringsted: 14-10
RyH-Hørning: 13-18

Kampene bød på masser af flotte mål, intens affære, men desværre også en takling, der kostede David en tur på skadestuen. Der blev kæmpet med næb og kløer, alle kom i gang og bød ind med mod og vilje.

Inden Hørning-kampen var Ry-drengene klar til slutspilspladsene, og der var nu kun 12 hold tilbage. Jublen kunne bryde løs!

Slutspilspuljen søndag stod på HEI og Vojens.

RyH-HEI: 15-14
RyH-Vojens 15-13

Tætte kampe - og mod HEI lidt for tæt til sidst, da de hentede 3 mål til sidst. Semifinalen var en kendsgerning, og det var mod vores venner fra Silkeborg-Voel!

Semifinalen var dog ikke SÅ spændende, at nerverne sad helt udenpå tøjet som de foregående to kampe. Ry vandt kampen med komfortable 16-8 og var nu klar til den 3. finale ved det uofficielle DM i træk. Og nærmest selvfølgeligt var modstanderen stærke Hørning! Var kampen tabt på forhånd? Nej, drengene giver håndslag på, at de vil dø med støvlerne på. Det viser sig hurtigt, at Hørning ligger et par niveauer over os, chancerne kommer vi til, men Hørnings målmand viser meget stort spil. Derudover hamrer Hørnings venstre back boldene i mål, 13 af slagsen, så det ender med en total nedsabling af drengene. Vi taber kampen 20-6.

Ingen kan dog tage weekenden fra drengene! De kom til Hvidovre og greb chancen og sluttede med at VINDE sølvmedaljen. Derudover blev Ry-drengene anerkendt og fik ros af publikum for at spille dejlig offensiv og hurtig håndbold.

Østjylland satte sig tungt på drengesiden med 1. ,2. og 3. pladsen, HEI og Skanderborg lige udenfor på pladserne 5-8.