Sådan kom GOG's U14-drenge til DM

GOG fortæller følgende på sin hjemmeside om den kamp, der sendte klubbens U14-drenge til DM:

Sådan gik det til, da GOGs U14 vandt over FIFGOGs U14 drenge 1 er klar til at spille DM den 29. og 30. april.

Træner Kenneth Østbjergs drenge vandt med 22-16 over FIF tidligere i dag, søndag. Holdet havde allerede slået FIF på Frederiksberg i onsdags, og dermed blev det til en samlet fynsk sejr – og en plads til DM.

Hvordan gik det til?

Jo, i onsdags havde holdet ikke helt spillet op til sit bedste. FIF havde ydet imponerende god modstand, og GOG havde først fået teten til slut i kampen. Og en sejr på 20-19. Det blev heller ikke rigtig smukt i dag, søndag, men det blev dog lidt mere komfortabelt, selv om begyndelsen igen var – broget.

GOG kom godt nok foran med 3-0, men derefter overtog FIF kommandoen og kom på både op på 4-4 og endda foran med 5-6. Faktisk måtte GOG – ikke mindst i første halvleg – takke målvogter Kristian Lindholmer for, at FIF ikke nåede at komme foran med mere end et enkelt mål – igen ved 7-8. Mange gode redninger af Kristian Lindholmer.

På et tidspunkt ændrede GOG-trænerne lidt på opstillingen og lidt på spillet, og noget virkede åbenbart. I hvert fald fandt GOG igen frem til løsningerne, og holdet gik fra de 7-8 til en føring på 11-9 ved pausen.

Begyndelsen af anden halvleg fortsatte groft sagt i samme spor som slutningen af første. I hvert fald trak GOG stille og roligt yderligere fra, så holdet kom foran med både 3 og 4 og 5 mål allerede midt i anden halvleg.

FIF sloges forbilledligt, men derefter virkede det som om, at det reelt bare var et spørgsmål om sejrens størrelse. Ikke mindst fordi GOG fik endnu bedre styr på defensiven. Kasper Manfeldt Hansen kom ind og var stærkt medvirkende årsag til, at der blev lukket mere ned i forsvaret.

FIF scorede bare 9 mål i første halvleg - og kun 7 gange efter pausen, GOG scorede 11 gange i begge halvlege. I målet kom Atal Lakanval også ind og nåede blandt andet både at redde en ”100 procents chance” og at afværge et straffekast.

Målene var fordelt således:

Lasse Pedersen 5 mål, Anders Hansen 4 mål, Malte Jäger 3 mål, Philip Østbjerg 3 mål, Thorbjørn Skov 3 mål, Sebastian Lønberg 1 mål, Mikkel Hansen 1 mål, Simon Juul Bærholm 1 mål og Patrick Bruus Christiansen 1 mål.