SAH laver længerevarende aftale med stortalent

16-årige Oscar Hansen kan se frem til en seniorkontrakt, når han fylder 18

Skanderborg AGF Håndbold skriver følgende:

SAH har indgået en længerevarende aftale med det lokale 16 årige stortalent Oscar Hansen, som har spillet ungdomshåndbold i Hørning og Skanderborg. Den venstrehåndede højre back/playmaker spiller i øjeblikket for SHEA U17, og er også tilknyttet M18 landsholdet.

Samarbejdet er baseret på en lang udviklingsaftale med en fælles forventning om indgåelse af en seniorkontrakt, når det er muligt i forbindelse med Oscars 18 års fødselsdag.

Aftalen med Oscar Hansen bakker op omkring SAHs strategi om at være et powerhouse for unge, der ønsker at udvikle deres potentiale inden for håndbold. Derfor er direktør, Mads Lind, også særligt begejstret for aftalen med det store talent:

- Der var mange klubber, der gerne ville tilknytte Oscar, og SAH er derfor meget glade og stolte af, at det er endt med en aftale mellem Oscar og SAH. Det er i den grad en aftale, der underbygger vores strategi.

- Oscar er en meget moderne håndboldspiller og har nogle stærke kompetencer i hans duel- og vurderingsspil. Han er generelt meget langt fremme i forhold til hans alder. Desuden er han en god dreng, der arbejder stenhårdt og ydmygt for at forbedre sig.

Oscar Hansen glæder sig også selv til at udvikle sig med SAH:

- Der er mange grunde til, at jeg har valgt lige netop SAH. Der er et godt udviklingsmiljø, dét er lokalt og træningsfaciliteterne er i top.

- Det er virkelig spændende at få muligheden for at træne med og spille for det lokale ligahold. Det er fedt at kunne få lov til at bakke op omkring en klub, som har et særligt fokus på ungdomsspillere og talentudvikling. Samtidig kan klubben tilbyde gode muligheder for at
studere, samtidig med at spille ungdomshåndbold på højt niveau i SHEA.

Generation 24