SAH og SHEA henter Bang

Skanderborg AGF har et godt øje til 16-årige Snorre Bang

Skanderborg AGF skriver følgende:

 Ikke alene har SAH sikret sig de to lovende talenter, Morten Kaalund og Anders Christian Thomassen, til ligaholdet fra sommeren 2024, men klubben har også indgået en aftale med det 16-årige håndboldtalent, Snorre Bang, der har udmærket sig som playmaker og venstre back.

SAH bliver ansvarlig for Snorre Bangs træningsophold på talentakademiet SHEA, hvor han bliver en del af næste års U17 hold.

Snorre Bang udtrykker stor glæde ved nyheden om, at SAH ser potentiale i ham:

– Jeg blev først og fremmest utroligt glad. Det var et stort skulderklap for mig, at man kunne se mig i den position. Det motiverer mig ekstra meget at vide, at der er nogen, der ser et talent i mig, og det giver mig bare lyst til at arbejde endnu hårdere! Det er fedt, at håndbold får lov til at kredse rundt om mit liv på den måde.

SAHs direktør, Mads Lind, udtaler:

– Vi er glade for, at et af de mest lovende talenter i hans årgang har valgt SAH og SHEA som fundament for sin fortsatte udvikling. Snorre er en spændende og moderne 2-vejsspiller, der mestrer flere positioner både offensivt og defensivt. Vi er desuden glade for, at Snorre er en lokal spiller fra Østjylland, hvilket passer perfekt ind i vores rekrutteringsstrategi. Nu venter der hårdt arbejde fra både akademiholdet og Snorre selv for at realisere det store potentiale. Vi ser frem til at bidrage til og følge Snorres udvikling.

Generation 24