Serkan Teksen rykker til Københavns Håndboldklub

Bliver cheftræner for U13 Drenge

Københavns Håndboldklub fortæller følgende:

Hvis en klub vil være det sjoveste sted at spille håndbold, så er dygtige og erfarne træner et rigtigt godt udgangspunkt. Efter tilgang af Ken Berkowitz på U17/19Drenge bygger Københavns Håndboldklub videre på opgradering af trænerstaben og kan nu præsentere Serkan Teksen, som cheftræner for på U13Drenge.

Serkan Teksen har tidligere haft sin faste gang som cheftræner i klubber som HIK og Ajax, hvor han har ført flere U14- og U16-mandskaber til DM. Samtidig har han været inde i HRØ-regi som talenttræner. 

- Er man bare lidt bekendt med håndbold i Hovedstaden, er Serkan Teksen et navn, der giver genlyd, udtaler formand Jesper Levy og fortsætter:

- Serkan er ubetinget en trænerkapacitet af en rang, og vi ved, at flere naboklubber har haft ham i kikkerten. Vi er derfor glade for, at Serkan har valgt at fortsætte i Københavns Håndboldklub. Det fortsætter vores udvikling henimod den bredeste håndboldklub, hvor både store og små talenter kan dyrke deres glæde ved at spille håndbold. Helt fra de tidlige år og hele deres ungdom.

 

Fra U9Mix til U13Drenge

Sidste sæson trænede Serkan klubbens U9Mix med stor succes, ikke mindst voksede afdelingen voldsomt under han ledelse. Som cheftræner for Københavns Håndboldklubs U13Drenge får Serkan en af byens største afdelinger med 40+ spillere:

- Jeg har valgt at fortsætte i Københavns Håndboldklub, fordi det er en klub, der tænker bredt – med plads til både elite og bredde. Samtidig er afdelingens rammer sat op, så jeg kan fokusere 110% på den håndboldtekniske”, siger Serkan og tilføjer:

- Vi skal have en god træningskultur i afdelingen og det tror jeg kan skabe. Vigtigst af alt se spillerne blive bedre håndboldspillere og de skal synes det er sjovt at komme til håndbold. Derfor tror jeg, at jeg passer ind med at være træner i KH.

 

Serkan: Medtræner søges!

Apropos træner, så er Serkan åben over for at en eller flere medtrænere kan komme til:

- Med over 40+ håndboldsultne drenge og flere niveauer, er det oplagt, at jeg sagtens kunne bruge en god højre eller venstre hånd i afdelingen, erkender Serkan – og håber at der en eller to tidligere trænerkollegaer, der vil stå skulder ved skulder med Serkan i hans U13D-projekt.

 

Alle interesserede opfordres til at kontakte Serkan selv på 31 37 57 75 eller skrive til Københavns Håndboldklubs sportsudvalg på ulf@kh1925.dk.