SHEA-chef snupper to år mere: Jeg stortrives i Skanderborg

Mikkel Voigt Frederiksen glæder sig over et endnu skarpere SHEA-koncept

Også i de næste to år hedder lederen af SHEA - Skanderborg Håndbold Elite Akademi - Mikkel Voigt Frederiksen. Københavneren er nemlig faldet rigtig godt til i Skanderborg.

- Jeg er sådan set glad for det hele. Skanderborg er en dejlig by med en fantastisk natur og nogle gode mennesker. Og vi er i gang med noget rigtig, rigtig spændende i Skanderborg Håndbold, lyder det.

Efter en afstikker på klubbens seniordamehold har Mikkel Voigt Frederiksen de seneste sæsoner koncentreret sig om arbejdet med Skanderborg Håndbold succesfulde ungdomshold. Og der har han det godt.

- Det er et god segment for mig at arbejde med. Det handler både om det på og om det uden for banen. Det er et arbejde, jeg er godt tilpas i, fastslår han.

Skarpere koncept

Kigger man på de nuværende senior-ligahold i Skanderborg Håndbold, er det især på herresiden så som så med spillere med lokale rødder. Men det kan meget vel komme til at se anderledes ud i de kommende år.

- Man kan sige, at vi skruer op for satsningen på spillere fra vores ungdomsafdeling, hvor vi har utrolig mange spændende og dygtige spillere løbende. Vi har fået struktureret arbejdet mere, og det skulle meget gerne udmønte sig i, at man fremover vil se flere spillere tage springet fra vores ungdomshold og til vores bedste seniorhold, forklarer Mikkel Voigt Frederiksen og tilføjer:

- I det hele taget har vi fået opbygget en stærk kultur i SHEA-regi, hvor via via gode faciliteter og dygtige trænere kan træne sindssygt godt. Der er desuden et fremragende samarbejde mellem ungdoms- og seniorafdelingen, og vi har hver eneste uge ungdomsspillere, der træner med hos seniorerne.

Ros til Rasmussen

Mikkel Voigt Frederiksen konstaterer, at en stor del af æren for sammenhængen mellem talenterne i ungdomsafdelingen og senior-ligaspillerne skal tilskrives ligacheftræner Nick Rasmussen.

- Han må være den ligatræner i Danmark, der udviser den største interesse for ungdomspillerne. Det er virkelig noget, han brænder for, hvilket er enormt motiverende for os, hvis hovedfokus er ungdomsspillerne, siger Mikkel Voigt Frederiksen.

Generation 24