SHEA udvider og opretter et nyt hold

Skanderborg Håndbold Elite Akademi - SHEA - fortæller følgende:

Som reaktion på det gode ungdomsarbejde der foretages i Skanderborg Kommune, udvider vi i sæson 2018/2019 akademiet til fem hold. Det nye hold bliver et ekstra U16 drengehold, da vi oplever en større talentmasse, som vi gerne vil prioritere og dermed skabe et bredere fundament af elitespillere i Skanderborg.

Planen er at skabe to hold som begge skal kvalificere sig til U16 1. division og indgå i et træningsmiljø af høj kvalitet – og således have mange spillere i både årgang 2002 og 2003 på akademiet.

Fremtiden for håndbolden i Skanderborg Kommune ser ualmindelig lys ud. Både i Skanderborg Håndbold men bestemt også i de omkringliggende foreninger sker der rigtig mange gode tiltag. Det gode arbejde skal nu løftes fra børne- til ungdomshåndbold på U16 og U18 niveau, hvilket gerne skal udmønte sig i dygtige seniorspillere, når den tid kommer.

De to hold på U16 niveau skal både træne sammen men også spare opad med U18 holdet på akademiet, for at sikre de bedst mulige betingelser for en positiv udvikling. Vi ser frem til at påbegynde arbejdet med den store gruppe af talentfulde spillere og glæder os samtidig over, at kommunens foreninger bidrager så flot til arbejdet.