Sikkert DM-guld til GOG

Oure bed godt fra sig i drengenes U17-finale

Det var to hold fra samme matrikel, der mødtes i U17-drengenes DM-finale - og det blev "storebror" i form af GOG, der trak det længste sydfynske strå mod Oure.

Det blev dog langt fra nogen let opgave for GOG. For i Oure-kassen stod August Secher Lihn fremragende, mens især Emil Tonnesen var knivskarp i offensiven, hvor også en spiller som Gustav Pedersen bød ind med fremragende aktioner.

GOG var dog bedst på sagen. Hjalte Lykke var konstant farlig, det samme var August Bundgaard. Og i defensiven stod Tobias Tombak som en klippe i en stærk midterblok. Det betød, at GOG fra 6-6 begyndte at trække fra, i første omgang til 10-7.

Oure-spillerne blev dog ved med at udfordre GOG og forsøgte sig blandt andet med en 3-3 opstilling. Den fandt især Hjalte Lykke dog huller i. GOG etablerede en føring på fire mål først i 2. halvleg, og den holdt kampen ud - til slutresultatet 26-22. Og selv om man må løfte på hatten af, at Oure-drengene spillede sig i finalen og gav alt i denne, så var de hvidblusede dog ikke for alvor tæt på DM-guldet.

Generation 24