Silkeborg-Voel henter alsidigt talent

Sara Madsen kommer til fra Hadsten, hvor hun har været topscorer

Silkeborg-Voel KFUM fortæller følgende:

Silkeborg-Voel har netop indgået en et-årig aftale for næste sæson med højrebacken Sara Madsen. Hun kommer fra 1. divisionsklubben Hadsten, hvor hun i denne sæson har været klubbens suveræne topscorer med 129 mål i 21 kampe.
- Hun er en ung spiller, der har gjort det godt i 1. division, og nu er hun moden til at prøve sig selv af og udvikle sig i Ligaen. Hun er klar til at tage et stort skridt i karrieren, og hun kommer med masser af selvtillid. Hun har også erfaring med sig fra udlandet, siger direktør i Silkeborg-Voel, Jakob Andreasen.
Han tænker her på Sara Madsens ophold i den norske klub Oppsal, hvor Silkeborg-Voel-profilen Eira Aune også har spillet.
- Jeg nåede ikke at spille sammen med Eira Aune. Hun skiftede til Silkeborg-Voel, netop som jeg kom til klubben. Jeg kender ikke nogle af spillerne i min nye klub, men jeg glæder mig helt vildt. Det bliver mega fedt og spændende at tage et step op og prøve sig selv af i et godt træningsmiljø, siger Sara Madsen.
Hun kommer til at supplere en anden ny spiller på højreback pladsen. Det er Maria Holm fra Horsens. Men Sara Madsen bekræfter, at hun også kan spille højre fløj. 
- Det har jeg også prøvet. Jeg tror på, at jeg kan udvikle mig som spiller, og jeg får bedre forudsætninger for det i Silkeborg-Voel, der har erfaring fra mange år med slutspil i Ligaen” siger Sara Madsen.
Hun er flyttet til Silkeborg, hvor hun samtidig har søgt ind på Sygeplejeskolen.
- Lige nu har jeg arbejde som vikar i hjemmeplejen, så jeg håber på at alt falder på plads med både håndbold og studie på sygeplejeskolen, siger Sara Madsen.
FAKTA
Sara Madsen
Født 1. august 2000
Højde 172 cm
Højre back
Tidligere klubber: Hadsten, Vendsyssel, Oppsal (Norge), EH Aalborg, Sæby HK
To U20-landskampe
Generation 24