Silkeborg-Voel henter topscorer i Holstebro

22-årige Maja Edling Lauritsen scorede 141 mål i 1. division i sidste sæson

Silkeborg-Voel KFUM fortæller følgende:

Ligaholdet til næste sæson er ved at tage form i Silkeborg-Voel.
Klubben har netop indgået en et-årig aftale med venstre fløjspilleren Maja Edling Lauritsen, der i sidste sæson spillede for Holstebro i 1. division. Her var hun både topscorer i klubben og 1. divisions mest scorende venstre fløj med 141 mål i 22 kampe. Hun blev desuden valgt som bedste venstre fløj i 1. division.
Maja Edling Lauritsen kommer oprindeligt fra Bording, og hun har spillet sine ungdomsår i Ikast. Derfra kom hun til Holstebro, som hun nu forlader.
- Det kom naturligt for mig, at se mig om efter en anden klub, da jeg har kontraktudløb i Holstebro. Jeg har været tre år i Holstebro, og især det sidste år har givet mig meget. Vi var godt nok rykket ned i 1. division, og valget stod imellem at blive eller rejse. Jeg blev, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik meget ud af det sidste år, og så kom lysten til at spille på et højere niveau, for jeg føler, jeg har meget mere med i bagagen nu, siger Maja Lauritsen.
Hun søgte efter en ny klub og efter samtale med Jakob Andreasen, faldt valget på Silkeborg-Voel.
- Det er det næste skridt i min udvikling som spiller, som jeg håber kan ske sammen med trænere og de andre spillere, som jeg kender nogle af. Og dem, jeg kender, er jeg glade for. Det er nogle søde piger. Det sociale på et hold betyder meget, og det vægter jeg højt, siger Maja Lauritsen, der har spillet sammen med Andrea West Bendtsen i Holstebro.
Hun bor i øjeblikket i Holstebro, men har søgt ind på et studie i Aarhus. Så hvis et lykkes, flytter hun til Aarhus.
Nye sponsorer står bag
I Silkeborg-Voel er der stor tilfredshed med, at Maja Edling Lauritsen valgte klubben.
- Hun kan lidt af hvert og er straffekastsskytte. Hun er en talentfuld og ihærdig spiller, som sammen med Maja Laursen skal sikre os et stærkt team på fløjen. Maja er klar til Ligaen nu, siger Jakob Andreasen.
Maja Edling Lauritsen er blevet hentet til Silkeborg-Voel i samarbejde med to nye partnere. Det er Christians Anlæg og Endolet, som også vil blive hendes personlige sponsorer.
FAKTA
Maja Edling Lauritsen
Født 21. maj 2001
Venstre fløj
Højde 174 cm
Tidligere klubber:
Ikast Håndbold, Holstebro
Generation 24