SINE sluttede VM af med to sejre

SINE-træner Mark Bendixen runder af fra VM i skolehåndbold i Qatar:

Danmark – Bulgarien: 32-20
Opmuntring til SINE drengene!

I dagens kamp mod Bulgarien fik drengene vendt bøtten og spillede en god gang håndbold mod de lidt anderledes spillende bulgarere. Vi kommer fint fra start hvor Mads Vingolf flot sender en vip bold i feltet videre til Anton Fredslund, som giver mål – så var drengene i gang.

Det var et tydeligt træt bulgarsk hold, som var på banen, og omvendt et flok danske drenge, som stadig havde løbevilligheden i kontraen i behold. Dette gjorde, at vi fik scoret mange mål på 1. og 2. bølge kontra.

Mange spillere bød sig til i dag, og det var rart at se drengene nyde det i dag. Nogle af de andre kampe har været lidt forkrampet. Nederlagene til Østrig og Polen gjorde ondt de første dage, men hvis man kigger lidt tilbage på det, så kan vi også se, at begge disse hold var rigtig gode. Østrig spiller finale i morgen mod Tyskland, og polakkerne møder Israel om bronzen.

Alt i alt har drengen gjort en rigtig god figur hernede og fået en stor oplevelse med sig hjem. En unik tur, som ikke mange får lov til. I morgen venter sidste kamp kl. 10.45. inden det om natten er retur til Danmark.

Danmark – Belgien: 28-14
Sidste dag i Doha! Menuen stod på belgisk chokolade med ukendt indhold!

Efter 9 gode dag, og 6 spændende og udfordrende kampe, skulle sidste kamp i dag stå mod Belgien.

Der er blevet arbejdet med en del af vores mentale forberedelse op til kampene, og hvordan man på bedst mulig vis kan bidrage til holdet. Det har været dejligt at mærke hvordan drengene qua modgang og svære kampe, er blevet mere reflekterende og arbejder med deres mind-set.

Vi havde aftalt at give den fuld skure i sidste kamp, og få trukket alt det ud af den, som vi kan bruge fremadrettet. Vi får hurtigt trukket fra belgierne, og det der kendetegner kampen var da kampen skulle begynde.

Belgien starter med 6 mand på manden, og mangler dermed en markspiller. Dette opdager de for sent, og vi sætter et angreb ind og scorer. Den stakkels belgiske spiller prøver at redde dagen ved at løbe på banen, men løber forkert ind fra bænken. Dette udløser 2 min. udvisning, og Belgien er dermed i undertal efter 15 sek. spil. Ikke den bedste start.
Vi får brugt hele bænken, og alle bidrager til kampen med gode ting.

Det har været en fantastisk oplevelse her i Doha.

Skal man kigge tilbage på vores kampe, må vi også bare anerkende at holdene i vores pulje var rigtig gode.
Det ses bedst ved, at Østrig slår Tyskerne i finalen, og Polen vinder bronzen.

Drengene har prøvet at snuse til 7-6 reglen og løst dette rigtig flot. De har prøvet at møde andre håndboldnationer og det spil de kommer med, de har mødt en ”interessant” arabisk kultur og fundet ud af, hvilke ting vi derhjemme kan være godt tilfredse med.

Så alt i alt en spændende tur for SINE’s håndbolddrenge, der er blevet en oplevelse rigere på deres efterskoleår. Nu vender vi snuden mod Danmark, men rejserne, de stopper ikke her. Alle skolernes linjer drager i næste uge på kulturrejser, og håndboldlinjen drager mod Thailand!

Tak til alle jer der har fulgt med derhjemme. Et kæmpe tak til alle jer, som har bidraget til turen, og derved gjort det muligt for os overhovedet at komme af sted.

I løbet af de næste dage vil der komme billeder op fra kampene.

Følg os i Thailand – Det bliver også en fantastisk tur!