Sine
  • Generation handball

SK Aarhus får papir på U18-spillere

onsdag. 13. august - 2014 af Claus Sonne  | Foto: hfoto.dk


SK Aarhus Elitehåndbold A/S har for den kommende sæson tegnet kontrakt med de to SK Aarhus U18 spillere Laura Nørgaard og Julie Pontoppidan. Det fortæller klubben og skriver videre:

De to unge talenter har begge et år tilbage af deres U18-tid, men fra og med sæson 2014-2015 er de altså også kontraktspillere på SK Aarhus’ Liga-hold. Den stærke stregspiller Laura Nørgaard er oprindeligt fra samarbejdsklubben HEI, mens venstrefløj Julie Pontoppidan er fra Skovbakkens ungdomsafdeling.

Begge piger har gennem flere år været en del af ESAA (Elite Sports Akademi Aarhus), som i samarbejde med byens uddannelsesinstitutioner og eliteklubber giver mulighed for at kombinere uddannelse og elitesport i Aarhus

De to spillere bliver det sidste skud på stammen af talenter fra Aarhus, der har dygtiggjort sig i en sådan grad, at de kan træde ind på SK Aarhus’ seniorhold i Dame Håndbold Ligaen. SK Aarhus’ assisterende træner og U18 træner Thomas Høst udtaler i denne forbindelse:

- Der er nu indenfor tre sæsoner kommet hele seks spillere igennem fra vores U18-hold, som har formået at opnå en kontrakt med ligaholdet. Den stærke relation mellem U18-holdet og ligadamerne begynder for alvor at bære frugt, mens rammerne omkring U18-holdet samtidig bliver bedre og bedre. Vi tror fremadrettet på, at vi kontinuerligt kan få spillere igennem fra Aarhus og omegn til at kunne begå sig på Liga-holdet, udviklingen peger i hvert fald i den helt rigtige retning.

SK Aarhus og Thomas Høst udvider til kommende sæson samarbejdet, således at Thomas kommer til at stå til rådighed i et større omfang. Dette kommer til at give endnu bedre forudsætninger for samarbejdet med cheftræner Jesper Holmris i forhold til Liga-holdet, mens det samtidig styrker fundamentet for Thomas' daglige arbejde med talentudviklingen i SK Aarhus.


Til toppen ↑