Skanderborg har U16- og U18-trænere klar på pigesiden

SHEA fortæller følgende:

Skanderborg Håndbold Elite Akademi kan med stor fornøjelse offentliggøre næste sæsons trænerbesætning. Udviklingen af håndboldspillere fra ungdom til senior er en væsentlig del af vores DNA og vi er derfor meget stolte over, at have sammensat et par meget interessante teams.

På U-18 pigerne overtager Peter Nedergaard Jagd taktstokken. Peter har i indeværende sæson stået i spidsen for Rødovre HKs 1. divisionsdamer og tager til sommer springet til østjylland. Vi kender Peter som en meget struktureret og ambitiøs træner, som vi forventer os rigtig meget af både i klubben men også rent fagligt omkring U-18 truppen. Sammen med Peter forsætter Melanie Fuglsbjerg som assistenttræner. Melanie har via hendes nuværende funktion som både træner for U-18 og spiller på 1. divisionsniveau en god fornemmelse af spillet og har på kort tid opbygget en rigtig god relation til truppen. Omkring holdet vil 1. divisionstræner Kristian Danielsen holde et vågent øje med den enkelte spiller og dennes udvikling i strategien om at bygge bro mellem U-18 og senior.

U-16 pigerne får også ny cheftræner, idet Martin Ritto vender tilbage til Skanderborg Håndbold. Martin er et kendt ansigt i Skanderborg, idet han tidligere har været træner i klubben - bl.a. med en DM-titel på CV'et. På nuværende tidspunkt er Martin træner for Ejstrup/Hærvejens 2. divisionsdamer, som han i de seneste sæsoner har fejret tre oprykninger med. Vi ser meget frem til at få en fagligt kompetent og engageret træner tilbage til klubben! 
Sammen med Martin forsætter Søren Nørgaard arbejdet på U-16 piger. Søren har arbejdet rigtig godt i sin første sæson i klubben og løftet mange opgaver. Både arbejdet omkring U-14 pigerne og U-16 pigerne har været meget positivt og spillerne nyder godt af Sørens kvaliteter og positive personlighed.

Sæsonen startes op i maj måned og alle spillere omkring de fire hold, har endnu mange gode oplevelser tilgode i denne sæson. Alle SHEA-holdene ligger med i den absolutte top - vi får endnu en spændende afslutning på en flot sæson. God vind til alle nye og gamle ansigter