Skanderborg holder på Bang

Efter en sæson med både U19 og liga, bliver Clara Bang fra næste sæson fast del af ligaholdet i Skanderborg Håndbold

Skanderborg Håndbold fortæller følgende:

Vi er rigtigt glade for at kunne meddele, at Clara Bang er at finde på liga-holdkortet til næste sæson hos Skanderborg Håndbold.

Den 19-årige højre back, som er et af de helt store talenter med masser af X-factor, får med aftalen nu god mulighed for at udvikle sig yderligere i Kvindeligaen i den kommende sæson.

Samtidigt bliver hun med sine styrker i både duel-spillet og skuddet en vigtig brik i klubbens bestræbelser på fortsat at gøre sig gældende i landets bedste række, hvilket glæder den kommende cheftræner:

- I mine snakke med Clara var vi enige om, at det var det rigtige at fortsætte i Skanderborg, så vi kan lægge yderligere lag på hendes spil i begge ender af banen. Clara har i denne sæson både været en fast del af ligaholdet og SHEA's U19-hold, samt en fast del af U20-landsholdet, så jeg er ikke i tvivl om, at når Clara kommer til udelukkende at fokusere på senior-håndbold, så kommer vi også til at se hende folde sig yderligere ud og sætte turbo på sin udvikling, slutter Kim Johansen.

Om beslutningen om at spille i Skanderborg siger Clara:
- Skanderborg er en klub, som har stor betydning for mig. Derfor er jeg også utroligt glad og stolt over, at jeg kan fortsætte min videre udvikling i klubben i min første sæson som seniorspiller. Det har betydet meget for mig at skulle fortsætte i en klub med et stærkt træningsmiljø og mulighederne for at kunne fortsætte min udvikling i begge ender af banen. Derfor var det ikke svært at vælge Skanderborg til. Sammen med den unikke kultur og alle de fantastiske mennesker, der er omkring holdet og klubben, ser jeg frem til en spændende sæson.
Generation 24