Skanderborg i finalen med hiv og sving

FIF/Ydun bed fra sig i U19-pigernes DM-semi

U19 piger DM-semi

Skanderborg – FIF/Ydun 30-29 (16-14)

Mål Skanderborg: Clara Bang 10, Frederikke Waage-Jensen 6, Boline Laursen 5, Astrid Leslie 4, Nicoline Lauritsen 2, Josefine Kaae Larsen 2, Emilie Hansen 1

Mål FIF/Ydun: Mikkeline Kronby 8, Marthe Nichelsen 6, Ellen Weber 4, Signe Hrenczuk 3, Agnes Hvidsteen 3, Katrine Kristoffersen 2, Ronya Abrahamsen 2, Rina Shabani 1.

 

Hold da op for en gyser, da Skanderborg og FIF/Ydun mødtes i U19-pigernes DM-semi, som Skanderborg vandt med et enkelt mål – og hvor FIF/Ydun havde muligheden for at udligne med fem sekunder igen.

Skanderborg var favoritter, og flere gange sad man med fornemmelsen af, at østjyderne var i kontrol -blandt andet med hjælp fra 10-målsskytten Clara Bang. Men nej.

FIF/Ydun blev ved og ved og ved med at komme tilbage – og førte på et tidspunkt i 2. halvleg med to mål. Skanderborg trak dog fra og førte med fire, men så svarede FIF/Ydun igen på fremragende vis. Og kun en stor redning af Isabella Mathorne gjorde, at kampen ikke gik i forlænget spilletid.

Kampen fik tilsat ekstra dramatik via et kontroversielt rødt kort til FIF/Ydun. Det var fra lægterne svært at se det fornuftige i den kendelse…

Hos Skanderborg var Frederikke Waage-Jensen og Boline Laursen stærkt kørende, og det samme må siges om FIF/Yduns Mikkeline Kronby, der kom sent ind i kampen men var knivskarp med 8 mål og en meget lav spildprocent. Imponerende af bagspilleren.

Skanderborg spiller finale mod Roskilde, mens FIF/Ydun møder GOG i bronzekampen.

Generation 24