Skanderborg skriver med Salah

Skanderborg Håndbold fortæller følgende:

Skanderborg Håndbold har skrevet kontrakt med endnu en spiller fra egne rækker. Målvogter Salah Boutaf er blot 18 år og vogter til dagligt målet for U18 Liga Drenge som ligger nummer 1 i ligaen og som netop har kvalificeret sig til DM på hjemmebane den 21.-22 april.

Sportschef Torben Væver tror meget på den unge målvogter, der kom til akademiet SHEA for 3 år siden.

"Salah er en meget spændende ung målvogter, som er lidt atypisk i dansk håndbold. Han er en stor målvogter, som har en anderledes stil end de fleste danske ungdomsmålvogtere. Han har trænet med ligatruppen de sidste par sæsoner, og her har han vist, at han kan noget helt specielt. Han er stadig en meget ung målvogter og skal blive bedre til at finde en stabilitet i sine præstationer, men hans topniveau er allerede på et niveau, hvor han kan gøre sig gældende på højeste niveau. Salah er kommet med i U20 landsholds bruttotruppen og været med til samling en enkelt gang, men har stadig sin debut til gode i den røde landsholdstrøje," lyder det.

Salah kom til SHEA akademiet for tre sæsoner siden fra Roskilde og har tidligere optrådt for både Ajax og FIF - og er opvokset i sydhavnen i København. Hans forældre er henholdsvis fra Algeriet og Bosnien, og hans målvogterstil kan såmænd sagtes sammenlignes med hans bosniske aner.

"Vi tror meget på, at Salah bliver en fremtidens mand i dansk håndbold, og vi har nu lavet en 3-årig aftale med den unge SHEA-elev, hvor det er planen, at han i næste sæson lejes ud til en 1. divsionsklub i området. Her kan han få noget værdifuld seniorerfaring, mens han fortsat træner med i Skanderborg i et mindre omgang.

Hovedpersonen selv er glad for muligheden for at blive i Skanderborg.

"Jeg har boet på SHEA de seneste tre sæsoner og er virkelig glad for både klubben og byen. Det var lidt en drøm for mig at komme på SHEA i første omgang, for jeg har altid hørt meget godt om træningsmiljøet her i klubben. At jeg nu har fået en senioraftale i Skanderborg er endnu en drøm, der går i opfyldelse, og jeg er sikker på, at det er det helt rigtige sted for mig at være de kommende år. Jeg er meget tilfreds med den udvikling, jeg har gennemgået her i klubben, og jeg vil gøre alt for at udvikle mig videre, så jeg en dag står på holdkortet som ligaspiller i Skanderborg Håndbold," siger den han og fortsætter:

"Jeg er meget taknemmelig for, at mine forældre gav mig lov til at flytte fra København og til SHEA i Skanderborg for at opfylde min drøm om håndbolden. Det var ikke nemt for dem at give slip på deres 16-årige knægt, og det er jeg meget taknemmelig for. Skanderborg var det helt rette sted for mig at komme ti,l og jeg glæder mig meget over at jeg nu får muligheden for at fortsætte karrieren som senior i klubben.