Skanderborg udpeger fire boblere

Skanderborg Håndbold skriver følgende:

Til den kommende sæson har den nye cheftræner Nick Rasmussen sammen med sportschef Torben Væver og U18 træner Jesper Holm, udvalgt 4 spillere fra den kommende sæsons U18 hold som boblere i herrer liga truppen.

Sportschef Torben Væver:

Vi har de sidste par sæsoner ikke haft nogle SHEA spillere fast tilknyttet liga truppen og vi har arbejdet mere ad hoc med de unge U18 spillere i seniortræningen. Det laver vi lidt om på nu, hvor vi har udvalgt 4 spillere som får en status som medlem af en boblertrup og de vil få en tættere tilknytning til liga truppen fremadrettet. Planen er at de indgår fast i ligatræningen og kommer ind i et forløb hvor de gradvist tilvænnes livet som seniorspiller. Der er selvfølgeligt mange hensyn der skal tages, både overfor U18 holdet men også at der skal være et reelt indhold i træningen når de er med i seniortræningen. Det har vi sat os for at lave en ny struktur for, så vi får skabt en god måde at få gjort overgangen fra U18 til senior til en givtig proces for alle parter.

Det ligger den nye cheftræner meget på sinde at vi har en fast struktur på vores mange dygtige U18 spillere, selvom springet hvert år bliver større og større. Vi har jo en mangeårig tradition for at være en klub der uddanner mange dygtige talenter i ungdomsrækkerne, også langt flere end vi selv kan få glæde af på vort førstehold. Derfor sender vi også hvert år mange ungseniorer videre til andre klubber, og sådan vil det også være i fremtiden. Målet er naturligvis at nogle spillere kan indgå direkte i ligatruppen hvert år, men mange har behov for et eller flere år på et lidt levere niveau for at få tilstrækkeligt spilletid. Heldigvis har vi oplevet de seneste år at flere af disse spillere vender tilbage til Skanderborg Håndbold, efter at have fået et par års seniorerfaring i 1. divisionsklubber rundt om i landet.

Med Jesper Holm på trænerbænken hos næste års U18 hold, har vi fået en mand der om nogen ved hvad det handler om når vi taler integration fra ungdom til senior, og det skal vi udnytte maksimalt.

De 4 SHEA elever der nu er udtaget til 2017/2018 boblertruppen er:

Salah Boutaf, målmand

Frederik Iversen, venstre fløj

Andreas Søgaard Rasmussen, stregspiller

Mads Svangren, venstre back/playmaker