Sine

Skanderborgs U14 er klar til JM

søndag. 08. marts - 2015 af Claus Sonne  | Foto: Tom Christensen


Holdene, der er klar til JM, er ved at være fundet, og i U14 piger 1. division A er Skanderborg allerede klar:

U-14 Pige 1. division A:
Skjern Håndbold – Skanderborg Håndbold 20-24 (7-15)

Skanderborgs ord på kampen:

. Jeg er en glad og stolt træner, sagde træner Morten "Molle" Christensen umiddelbart efter udebanesejren fredag aften i Skjern Kulturcenter meget langt fra Skanderborg.

Molles piger havde nemlig endnu engang taget en sejr hjem, og denne sejr betyder, at Skanderborgs U14-piger med to runder igen har sikret sig en plads til JM.

Men tilbage til fredagskampen, hvor Skanderborg-pigerne endnu engang startede ud som lyn og torden, og da der var gået 10 minutter, var pigerne foran med 10-2 på flot presspil, der gav plads til gennembrud og indspil til streg.

Skjern gav dog ikke op, og med en god målmand holdt de sig inde i kampen og kunne gå til pause kun bagud med 7-15.

I 2. halvleg lignede Skanderborg et hold, der havde vundet kampen på forhånd, hvilket gav Skjern mulighed for at komme ind i kampen igen, og Skjern skal have ros for ikke at give op, men blive ved med at kæmpe. Skanderborg spillede ikke dårligt i 2. halvleg, men Skjerns målmand tvang dem til at skyde yderligt, hvilket gav flere stolpeskud.

Skanderborgs seks trofaste tilskuere formåede at 'udkonkurrere' de mange Skjern tilhængere på gejst og klap, men næste gang vil vi nok medbringe en stak 'Fair play' brochurer til uddeling ...  

Målscorere Skanderborg: Stinna Benfeldt 8, Emma Thatt 5, Sarah Kaiser 4, Stine Jørgensen 3, Sarah Jørgensen 1, Caroline Callesøe 1, Marie Baungaard Andersen 1 og Josefine Thorsted 1.

Redningsprocent Anna Kristensen: 41%

Næste kamp i turneringen er søndag den 15. marts mod Herning FH, men det kan nok ikke undre, hvis opmærksomheden er rettet med JM, som afvikles 29. marts et sted i kreds 4.


Til toppen ↑