Skive henter flere spillere

Andreas Søgaard og William Lind er blandt de nye i Skive-truppen

Skive FH fortæller følgende:

Truppen til sæson 20/21 er på plads!
Med afgange udmeldt, er det nu på tide at kigge på navnene der skal levere for 1. division herrer på #VoresHjemmebane i den nye sæson.

På målmandsposten er der tilgang af Magnus Brandbyge fra HEI Skæring, som har slået benene væk under mange tilskuere i 1. division, og derudover har vi fået mulighed for at tilknytte William Lind fra TTH Holstebros talentfulde kuld. William er en fysisk stor og stærk keeper med et bredt vingefang, og trods han er årgang 1999, ser vi gode muligheder i denne tilknytning. De to keepere slutter sig til Jesper Sørensen, hvorfor der bliver god kamp om at få en plads i kassen i keepertrioen.

På højre fløj får vi fornøjelsen af Magnus Møland fra de danske mestre i Aalborg Håndbold, imens at vi på venstre fløj får tilgang af Frederik Sass fra Odder Håndbold, men også Thomas Dahl fra egen ungdom. Vi glæder os meget over den store konkurrence, og særligt at kunne melde udvidelse af truppen med Frederik Sass.

- Jeg trængte til nye udfordringer, og har qua min tid i Odder fulgt lidt med i hvad der sker i Skive. Der er en enorm udvikling, holdet har notorisk høje ambitioner, og ingen kommer til kamp med en lad attitude. Mine kompetencer ligger i den defensive del af spillet, og derudover har jeg i denne sæson arbejdet meget på min skarphed i afslutninger, forklarer Frederik Sass selv om det kommende skifte.

Bagkæden byder herudover på tilgang af 111-måls plafferen Matias Damgaard fra Odder Håndbold, samt William Skovsager og Victor Vestergaard fra egne rækker.
Der ser ud til at blive kamp om spilletiden på stregpositionen, da vi har Benjamin Jeppesen fra egen ungdom, men også kan præsentere endnu en Odder-profil. Andreas Søgaard er en fysisk stærk spiller der gør sig fint på angrebsstregen, men også i defensiven er han ikke bange for at tage sig kærligt af modstanderne.

- Jeg har haft gode snakke med Arne Damgaard, og at kunne lære fra en profil som Daniel Guldsmed overbeviste mig hurtigt. Skive fH er en klub med store ambitioner på den enkelte spiller og holdets vegne, og at kunne skifte hertil, finder jeg enormt spændende for min fortsatte udvikling, beretter den nye nummer 70 – Andreas Søgaard Rasmussen.

På bænken kan vi byde velkommen til Peter Schilling Laursen, der tidligere har trænet unge spillere, og derfor glæder sig til at passe ind omkring Skive fH’s talentfulde trup. Med cheftrænererfaring fra tidligere, håber han ligeledes at kunne byde ind overfor Arne Damgaard.

Kort og godt - vi kan nærmest ikke vente med at komme i gang med opstarten frem imod den nye sæson, hvor 1. division herrer starter træning op d. 23. juli efter sommerferien. En pause der ikke er tiltrængt for så mange, men det giver ekstra tid til at bygge på fysikken, og ikke mindst vedligeholde skuldrene hos alle.

Vi er bevidste om en bred trup til 1. division, og i den forbindelse vil flere spillere også få kamptræning på vores 2. divisionshold løbende som sæsonen skrider frem.
Følgende 21 spillere indgår i bruttotruppen for sæsonen 2020/2021:

Keepere: Nr. 1 Magnus Brandbyge (tilgang, HEI Skæring) Nr. 12 William Lind (tilgang, TTH Holstebro) Nr. 16 Jesper Sørensen

Højre fløje: Nr. 9 Magnus Møland (tilgang, Aalborg Håndbold) Nr. 17 Sebastian Kanstrup

Venstre fløje: Nr. 7 Malte Justesen Nr. 8 Mads Lynggaard
Nr. 19 Thomas Dahl (tilgang, egen ungdom) Nr. 44 Frederik Sass (tilgang, Odder Håndbold)

Bagspillere: Nr. 4 Victor Vestergaard (tilgang, egen ungdom) Nr. 5 William Skovsager (tilgang, egen ungdom) Nr. 6 Matias Damgaard (tilgang, Odder Håndbold) Nr. 10 Andreas Bohl Damgaard Nr. 22 Emil Grønbech Nr. 24 Tobias Svend Rasmussen Nr. 26 Joshua Krohn Grace Nr. 47 Nickolei Jensen

Stregspillere: Nr. 2 Benjamin Jeppesen (tilgang, egen ungdom) Nr. 3 Casper Dohn Nr. 23 Daniel Guldsmed Nr. 70 Andreas Søgaard (tilgang, Odder Håndbold)

Staben: Cheftræner Arne Damgaard Assistent Peter Schilling (tilgang) Holdleder Tommy Andersen Fysioterapeut Fit&Sund Skive Fysisk træner Stine Aagaard Vangkilde

Generation 24