Skjern sætter unge talenter skal i mesterlære

Fire unge talenter skal i den kommende sæson agere træningsspillere, styrke klubbens 2. divisionshold og kæmpe med om pladserne på holdkortet til ligatruppens kampe

Skjern Håndbold fortæller følgende:

Konstellationen og opbygningen af vestjydernes ligatrup ser markant anderledes ud i denne sæson i forhold til de forestående.

13 fuldtidsspillere krydret med fire unge talenter på deltidskontrakter udgør truppen for sidste sæsons bronzevindere.

Fire unge talenter, som den nye assistenttræner, Claus Hansen, har scoutet og hentet til den vestjyske trup.

- Vi er gået rigtig meget efter karaktererne og personerne bag. Det betyder meget, at de unge talenter accepterer rollen som træningsspillere og på 2. divisionsholdet. Gør de det godt, så er de med på ligaholdet og får chancen, siger Claus Hansen og uddyber:

- De fire spillere skal være med til at skærpe miljøet omkring 2. divisionsholdet, som er vigtigt for os fremadrettet for den samlede strategi. Samtidig skal de sikre os, at vi ikke er sårbare omkring vores daglige træningspas, så vi kan træne godt med minimum 14 mand i truppen hver gang, siger Claus Hansen, som herunder sætte flere ord på de fire spillere.

Frederik Sand, målmand - 20 år
- To meter høj keeper, der tidligere har spillet i Aalborg Håndbold og senest i HC Midtjylland. En rolig type, der fylder godt – og som har gode forudsætninger for at blive en god keeper på sigt.

Kristian Tind, stregspiller - 20 år
- Kristian er ligesom Frederik lidt over to meter høj. Gode fysiske forudsætninger, hvor der skal lægges yderligere på. Han har en masse power og fysik, som vi ser frem til at gøre brug af i træningen.

Mikkel Sandholm, højrefløj - 18 år
- Mikkel har været med omkring ligaholdet i TTH Holstebro. Hurtig, eksplosiv og kan til forveksling minde om René Rasmussen. Han har en utrolig træningsiver, og vil virkelig frem ad.

Oliver Juul, højrefløj - 18 år
- Oliver er i gang med at blive omskolet fra højreback til højrefløj. Han har senest været på SHEA i Skanderborg, og skal snart til U19 VM i Makedonien.

Mikkel Sandholm og Oliver Juul er tiltænkt en delerolle som andetvalg på højrefløj – derfor vil enten Mikkel eller Oliver være med på holdkortet til ligaens kampe hver gang.