Sønderborg-knægt får kontrakt i SønderjyskE Herrehåndbold

18-årige Oliver Sigurd Nielsen får tre-årig kontrakt

Sønderjyske Herrehåndbold fortæller følgende:

18-årige Oliver Sigurd Nielsen, der kommer fra Sønderborg og er tilknyttet Sønderborg Talentakademi har vist sig så godt frem til træningerne med SønderjyskE Herrehåndbold, at han nu belønnes med en treårig kontrakt. 

Endnu en sønderjyde har skrevet kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold, og denne gang er det en lokal Sønderborg-knægt, der er gået hele vejen fra akademiet til førsteholdet i SønderjyskE. 

18-årige Oliver Sigurd Nielsen har udviklet sig godt igennem et samarbejde mellem Sønderborg Talentakademi, HF Sønderborg og SønderjyskE Herrehåndbold, og nu belønnes den unge playmaker med en treårig kontrakt. 

- Oliver Sigurd Nielsen har trænet med et godt stykke tid nu, og han gør det altid rigtig godt til træning. Han er omstillingsparat, dedikeret og meget seriøs, og han arbejder altid hårdt til træning. Dette er bare nogle af de elementer, som har gjort, at han nu får en kontrakt. Han er dygtig i sine gennembrud og sit assistspil, og vi glæder os til at arbejde med ham de næste tre år og bygge videre på hans færdigheder.

- Han skal have mere fysik på sin krop samtidig med, at han udvikler flere individuelle våben til sit offensive spil. Her er han rigtig god til at tage imod inspiration fra de ældre spiller, så han kan forsætte sin udvikling, siger assistenttræner i SønderjyskE Herrehåndbold, Rasmus Glad Vandbæk.

Oliver Sigurd Nielsen har jævnligt trænet med førsteholdet i Broager Sparekasse Skansen, og han glæder sig til, at han efter sommerferien bliver en fast del af truppen.

- Jeg er utrolig stolt og glad for at have skrevet kontrakt med SønderjyskE. Det er et kæmpe skulderklap, at klubben har vist, at de tror på mig. Jeg er meget taknemmelig for samarbejdet med HF Sønderborg og Sønderborg Talentakademi, som har givet mig nogle gode rammer, hvori jeg har kunnet udvikle mig. Jeg ser frem til tre gode år i SønderjyskE, hvor jeg i et godt træningsmiljø ser gode muligheder for at udvikle mig endnu mere som spiller, men også som person, siger Oliver Sigurd Nielsen. 

Talentchef i SønderjyskE Herrehåndbold, Sonni Larsen, glæder sig over, at endnu et lokalt talent har vist vejen til førsteholdet.

- Det her er en strategisk vigtig signing for os. For fremtidens træningsmiljø på liga, ungsenior og ungdom er Oliver Sigurd Nielsen et helt centralt omdrejningspunkt i, hvordan vi gerne vil bygge platformen for talentudvikling op i SønderjyskE. Det er han blandt andet, fordi han er et godt forbillede, proaktiv og arbejdsom, ikke bare til håndbold, men også i skolen, siger Sonni Larsen.

Oliver Sigurd Nielsen tiltræder officielt i SønderjyskE Herrehåndbold fra den 1. juli.

Generation 24