Sønderjyske henter keeper i FIF

Julius Sten skifter med øjeblikkelig virkning

Sønderjyske skriver følgende:

SønderjyskE Herrehåndbold har skrevet kontrakt for resten af sæsonen med målmand Julius Sten, som med øjeblikkelig virkning skifter fra 1. Divisionsklubben FIF.

Hos SønderjyskE er keeper Rasmus Bech sat ud af spillet i en længere periode med en hjernerystelse, og med tilknytningen af 23-årige Julius Sten styrkes bredden på målmandsposten. Kontrakten er kommet i stand via en økonomisk håndsrækning fra Støtteforeningen for SønderjyskE Herrehåndbold.

– Jeg vil gerne takke Støtteforeningen for SønderjyskE Herrehåndbold, som har gjort dette muligt. De er altid positive og klar med en håndsrækning, til at styrke og forstærke holdet. En fantastisk opbakning, siger direktør Kim Poulsen.

Sportsmanager Thomas Mogensen påpeger, at med tilknytningen af Julius Sten får træningen også et løft.

– Julius er en spændende målmand med mange gode træk og et fint potentiale. Vi er glade for, at han forstærker os resten af sæsonen. Det giver os noget stabilitet i hverdagen, udtaler sportsmanager Thomas Mogensen.

Den unge målmand har været stærkt spillende i 1. Division, og han var senest i kamp i fredagens FIF-sejr over Team Sydhavsøerne.

– Det er med stor glæde og ydmyghed, at jeg tager hul på et nyt kapitel i min håndboldkarriere, og at det bliver hos SønderjyskE kunne ikke være bedre. Jeg ser meget frem til at blive en del af et stærkt håndboldmiljø med et professionelt setup, udtaler Julius Sten.

Københavneren skal nu for første gang prøve kræfter med Herreligaen.

– Alle håndboldspillere har en drøm om at prøve sig af på højeste niveau, og jeg er meget taknemlig for, at SønderjyskE har givet mig chancen. Nu vil jeg gøre mit bedste for at leve op til tilliden. At skulle spille på hjemmebane for regionens førende hold og opleve stemningen i Broager Sparekasse Skansen er en drøm, og det er med stor stolthed, at jeg kan kalde det min nye hjemmebane, siger Julius Sten.

Generation 24