Spændende tilgang til HF Mors og Sports College Mors

Sports College Mors fortæller følgende:

11. Januar ankommer der en ny spændende profil på Sports College Mors. Hans navn er Ryuga Fujita og han kommer fra Japan.

Ryuga var på kort visit i Danmark i slutningen af august/starten af september, og i den forbindelse var han en tur i Thisted og træne med HF Mors U18 drengene. Her efterlod Ryuga et meget stærkt aftryk og forbindelse har derfor været holdt ved lige siden-  og det betyder nu i første omgang, at Ryuga vil spille forårssæsonen for HF Mors U18 drenge i U18 Ligaen, og hvis alt går vel, så er det planen, at Ryuga kommer tilbage igen til sommer og fortsætter i Mors-Thy Håndbolds talenttrup. 

Lars Svane Nielsen, med ben i alle ovenstående lejre siger:

- Efter vores korte bekendtskab med Ryuga i september måned har vi holdt kontakten og presset lidt på for at få Ryuga til at komme til Danmark, som har været hans helt store drøm. Planen var og er så, at han skal komme i næste sæson, hvor han skal bo på Sports College Mors og spille i Mors-Thy Håndbold – så må niveauet afgøre om det er på vores talentfulde 2. div. hold - eller om der også ligger muligheder for at spille med på ligaholdet.

- Da vi så pludselig i december måned fik chancen for at få Ryuga ind i forårsæsonen, så er der blevet arbejdet hurtigt og hårdt og med god hjælp fra Ryugas agent Simon Wada Klaris og både det danske og japanske håndboldforbund, så er det lykkedes at få Ryuga gjort spilleberettiget på U18 holdet i forårssæsonen og vi glæder os rigtig meget til at få ham med på holdet og bidrage med det, han nu står for, som er en enorm hurtighed, god springkraft og mange skudvarianter.

Ryuga Fujita:

- Jeg ser meget frem til at skulle prøve mig af i en anden form for håndbold sammenlignet med Japan. Jeg kan næste ikke vente med at finde ud af, hvordan jeg kan være med på et højere niveau, end jeg har været vant til at spille på i Japan. Jeg vil give mit allerbedste til holdet og komme med stor motivation for at kæmpe og give styrke til holdet, så vi kan vinde en masse kampe. Jeg glæder mig bare helt vildt meget til at komme til Danmark og lære en ny kultur og spille sammen med nogle rigtig dygtige medspillere.

Ryuga Fujita er venstrehåndet og dækker både højre fløj, højre back og playmakerpladsen. Har er årgang 99 og med på det japanske U-landshold.

Se en video med Ryuga her: https://www.facebook.com/TBSsposuki/videos/375971916185289/?id=100021528759397