Sports College Mors præsenterer ny spiller

Sports College Mors fortæller følgende på sin hjemmeside:

Sports College Mors og HF Mors kan hermed præsentere første nye spiller til den kommende sæsons U18 drenge hold og som boende elev på Sports College Mors med skolegang på Morsø Handelsgymnasium: Jonas Hermannsen

Lars S. Nielsen, SC Mors & HF Mors:
- Jonas virker som en rigtig god fyr. Som håndboldspiller, er han en spiller der går forrest i både træning og kamp og yder altid 100% for sig selv og det hold han spiller på. Han er en spiller med kompetencer i det hurtige spil, med et godt blik for sine medspillere og et rigtig godt skud, specielt hvis han kommer lidt ind omkring forsvaret og kan skyde rundt om parader og forsvarsspillere. Derudover virker Jonas uden for banen, som en seriøs ung mand, der vil falde godt ind i sammenholdet på Sports College Mors. 

Jonas Hermannsen:
- Jeg startede med at spille i den lokale klub GNIF, hvorefter turen er gået via TTH Holstebro til Vejle, hvor jeg lige nu er i gang med et fantastisk år på efterskolen, med masser af håndbold og styrketræning. Jeg valgte at tage til Mors fordi jeg kunne få de bedste muligheder for at udvikle mig sportsligt samtidig med at jeg kan tage en studentereksamen. Jeg kender det som en klub der satser på unge spillere og som vil gøre rigtig meget for at hjælpe på alle på måder, så det hele kommer til at fungere som en ”stor” familie. Det er de primære grunde til at jeg har valgt Mors og jeg glæder mig allerede, men først skal jeg lige have gjort sæsonen og skoleåret færdig i Vejle.