Sportsstar-piger skal til Skole-VM

Sportstar College Ikast-Brande skal repræsentere Danmark ved VM i skolehåndbold - og skriver følgende om de aføgrende kampe:

Onsdag spillede pigerne fra Sportstar College håndbold sig til VM i Skolehåndbold som afvikles i Doha, Qatar fra den 21. februar til 1. marts 2018. 

Det var en overbevisende kvalifikation, hvor Ikast pigerne gik ubesejret igennem. Ja, faktisk var den sværeste kamp det indbyrdes opgør, som fandt sted i den første kvalifikationsrunde den 8. november i Ikast. Her er der et rent Sportscampus Ikast-Brande opgør, da Sportstar College møder ISI idrætsefterskole. En tæt kamp som ender med en sejr på 29-25 til Collegepigerne. 

Forud for det interne opgør var Sportsefterskolen SINE blevet besejret. Først med hele 10 mål, 28-18 af Sportstar College og dernæst af ISI med et enkelt mål, 21-20. Pigerne fra Sportscampus Ikast-Brande virkede ustoppelige og var klar til anden runde i kvalifikationen som nr. 1 & 2 i puljen. 

Anden runde bliver spillet på Sportsefterskolen SINE og her besejre Sportstar College først Hald Ege Efterskole med 10-0 (Hald Ege kunne ikke stille op) og i sidste kamp stod collegepigerne over for Randers Elitesportscollege. Her bliver en hver form for tvivl, om hvem der skulle repræsentere Danmark ved VM i Qatar fejet væk. Med en 11 måls sejr på 24-13 kunne Sportstar College pigerne juble over kvalifikationen. 

Sportscampus Ikast-Brande viser sit værd ved skolehåndboldturneringen. Pigerne fra Sportstar College og ISI slutter som nr. 1 og 2 i turneringen. Begge hold vinder alle deres øvrige kampe og kun den indbyrdes kamp afgør, at det er Sportstar College som kommer til VM. 

Det er svært ikke at være stolt. Pigerne, som kender hinanden rigtig godt, repræsentere det Sportscampus miljø som er i Ikast på en overbevisende facon. Mange af pigerne fra Sportstar College har før college tiden gået på ISI Idrætsefterskole og herfra videre til Sportstar College og gymnasiet.

Den dagligdag som Sportscampus Ikast-Brande skaber, er med til at sikre de optimale rammer for både sportslig og personlig udvikling i trykke rammer.

Vi glæder os til at følge pigerne i Qatar til februar.