Sportstar-piger tabte VM-semifinalen

Semifinalen ved VM for skolehold udløste turens første nederlag for pigerne fra Sportstar College. Holdet fra den ungarnske by Györ vandt 27-21 over danskerne.

- Det er aldrig sjovt at tabe, og holdet havde inden kampen troen på, at vi kunne spille op med det stærke ungarnske hold. Vi må erkende, at vi kommer under et kæmpe tryk på alle positioner på banen, og de havde stor kvalitet og power, siger træner Ole Jensen og fortsætter:

- Vi hænger på, men generelt så havde vi ikke det held og dygtighed, der skulle til på dagen. Stolperne var specielt hårde ved os i 1. halvleg og det gav en 10-14 pausestilling. Vi forsatte med at hænge efter, men får nogle muligheder på minus 3 - men kunne ikke helt udnytte dem. Med 5 minutter igen og stillnigen 20 - 24 satser vi, men desværre uden helt, så kampen ender 21-27. Vi taber til et bedre hold, MEN man vil altid gerne vinde semifinaler. Nu arbejder vi stenhårdt på at mobilisere alle kræfter til at slå Brasilien om de bronzemedaljer, som jeg synes, holdet har fortjent.