Stærkt træner team på plads i Team Esbjerg HK

Kenneth Schmidt Rasmussen bliver frontfigur

Bestyrelsen i Team Esbjerg HK fortæller følgende:

Team Esbjerg HK har gennem længere tid arbejdet på at styrke trænersammensætningen til vores mange ungdoms- og voksenhold.

I samarbejde med Team Esbjerg Elite har vi, til den kommende sæson, indgået aftale med Kenneth Schmidt Rasmussen om at varetage opgaven med morgentræningen på håndboldlinen for piger i idrætsklasserne på VITA-Skolen. Kenneth får samtidigt opgaven med træningen på EsbjergOrdningen.

Samtidigt med varetagelse af træningen på Esbjergordningen og Vitaskolen, tilknyttes Kenneth også vores U19 pigemiljø i samarbejde med Simon Færgemann Jensen og det bliver derfor et nyt stærkt trænerteam, der tilknyttes U19 pigerne. Simon kender piger fra den seneste sæson mens Kenneth kommer med nye øjne til træningen.

Kenneth kommer fra en lignende funktion i Herning, hvor han har været de sidste 6 år. Kenneth er 55 år og kommer fra Grindsted. Kenneth har tidligere været i Esbjerg, og vi glæder os til at byde ham velkommen tilbage.

Vi har heldigvis også mange trænere som tager endnu en tørn – næste sæson fordeler trænerne sig således:

3. division damer: Mikkel Bom og Nina Vassvik Jensen

U19 piger: Kenneth Schmidt Rasmussen (artiklens foto) og Simon Færgemann Jensen

U17 Piger: Simon Færgemand Jensen, Anne-Mette Breinholt, Daniel Larsen, Søren Poulsen, Dennis Nør-Jensen og Mathilde Donkjær

U15 Piger: Carin Larsen, Rene Poulsen, Ann Engelbrecht, Camilla Hartmann, Mads Ørtoft van Norde, Michael Sommer og Henrik Houborg Christensen

U15 Drenge: Lars Bruun Nielsen, Rasmus Bertelsen og Jan Kristiansen

 

Med den nye trænersammensætning, øger vi fokus på udviklingen af både spillere og trænere på tværs af køn og årgange. Team Esbjerg HK har fokus på at udvikle den enkelte til sit maksimale, både hvad angår elite og bredde. Der er plads til alle, og vi søger at skabe et godt og trygt træningsmiljø med trivsel og fællesskab.

I klubben håber vi naturligvis, at vi går normal sæson i møde, hvor vi både kan træne og spille kampe rundt i landet. De sidste halvanden sæson har været hårde for håndbolden, og vi håber at mange møder op til træningsstart.

Yderligere spørgsmål kan rettes til klubbens formand, Søren Crone Mellerup, tlf.: 6021 8104, mail:soren@teamesbjerghk.dk eller næstformand Sune Porsholdt Andersen, tlf 53365153, mail span@bws.dk