Stærkt trænersetup på U17 og U19 skal udvikle fremtidens seniorspillere til FHK

Fredericia Håndboldklub har næste sæsons trænerteam klar til klubbens U17 og U19drengehold, som forventes at spille i ligaen

I spidsen for U17-holdet bliver det Kim Næsby, der i denne sæson har været assistent for Lars Frederiksen på netop U17-holdet, der kvalificerede sig til liga og gik ubesejret igennem efterårssæsonen i 1. division. Som assistent får Kim Næsby ligaspilleren Rasmus Thiemer-Jensen.

Det fortæller Fredericia HK i en pressemeddelelse.

- Kim har kørt parløb med Lars Frederiksen i denne sæson og fra næste sæson bliver det Kim med ansvaret. Det er vi helt trygge ved, da Kim har de kompetencer, der skal til, og så får han den rolige Rasmus Jensen ved hans side, og de supplerer hinanden godt, siger direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Larsen.

Kim Næsby har et stort kendskab til den årgang, som han får med at gøre. Som U15-træner var han cheftræner for flokken, og han føler sig godt rustet til opgaven.

- Som første års U15 kvalificerede vi os til 1. division, så jeg har store forventninger til sæsonen. Det er et fedt trænersetup vi får på både U17 og U19, og det er jeg stolt over at være en del af, siger Kim Næsby, der glæder sig over fokusset på ungdomsarbejdet i FHK:

- Allerede i den her sæson har vi arbejdet med at skabe en rød tråd med måden vi arbejder på, og det bliver endnu mere intensiveret til næste sæson. Det bliver fedt, og det skulle gerne give muligheden for at flest mulige talenter får ligadebut, udtaler Kim Næsby.

På U19-holdet bliver Lasse Folkmann cheftræner. Folkmann har i de seneste tre sæsoner stået i spidsen for FHK’s 2. divisionshold, og det vil han fortsat gøre i næste sæson. Til at assistere sig på U19-holdet får Lasse Folkmann ligatræner Jesper Houmark, som vil være inde omkring holdet i det omfang, som ligagerningen tillader.

- Ved at give Lasse ansvaret for begge hold vil det betyde, at vores U19-spillere kommer tættere på seniorspillere, og de kan blive udfordret med håndbold i 2 division, og mulighed for at blive udtaget til ligatræninger. Det bliver helt sikkert et styrket træningsmiljø, hvor vores seniorspillere også bliver udfordret på tempo og gåpåmod. Lasse er en ung og dygtig træner, som vi er meget glade for at fortsætte og udbygge samarbejdet med. Vi har fundet en god rolle til Lasse med mulighed for udvikling, forklarer Thomas Larsen.









Selv glæder Lasse Folkmann sig til at prøve kræfter med ungdomshåndbold.

”Jeg kender flere af de unge, og det bliver fedt, at vi kan få nogle af de unge med ind omkring 2. division. Der er mange gode spillere, og de er meget træningsflittige, hvilket glæder mig,” siger Lasse Folkmann, der skal i gang med sin fjerde sæson:

”Det har været en fed rejse med klubben. Både med 2. divisionsdrengene, men også klubben generelt. Da jeg kom, lå vi i midten af 1. division, og nu er vi i ligaen med en ny arena,” forklarer Folkmann.

Lars Frederiksen, der i denne sæson har været cheftræner for U17-holdet, bliver tilknyttet som konsulent på både U17 og U19-holdet, og vil derfor fortsat være omkring de drenge, som han har trænet i den her sæson. Det kombineret med de to trænerteams omkring holdene gør, at FHK forventer at have stærke hold på U17 og U19-drenge.

”Vi forventer, at begge årgange vil spille i ligaen, når sæsonen starter op til september. Der kommer tilgange til begge årgange, og vi forventer at kunne stille med to hold i hver årgang. Det er et utroligt stærkt team vi har omkring holdene med blandt andet to ligatrænere. Vores ambition er fortsat at skabe egne talenter til vores seniorhold,” slutter Thomas Larsen

Generation 24