Stor oplevelse for eleverne på ISIs Trænerlinje

Eleverne fulgte Mikkel Hansen & Co. under den sidste træning forud for søndagens kamp mod Skjern i Boxen

I forbindelse med, at Skjern Håndbold i weekenden mod PSG i Champions League, en kamp der blev spillet i Boxen, fik eleverne på ISI Idrætshøjskoles Trænerlinje hvad man godt kan kalde en ekstraoplevelse. Eleverne fik nemlig lov til at følge Mikkel Hansen & Co. under lørdagens træning.

Eleverne måtte love at gemme mobiltelefonerne væk under træningen, der blev brugt til at forberede sig på Skjern. Og det var en kæmpe oplevelse at opleve stjernerne under andre forhold end normalt, fortæller Mads Buhl.

- Det var super fedt, og det var sjovt at se, hvordan de ting, der blev trænet lørdag, blev brugt søndag, lyder det fra Mads, der efterfølgende godt må fortælle om, hvad han og de øvrige elever så.

- Det var ikke sådan, at vi fik nye øvelser med hjem, men vi så dog en opvarmningsøvelse, som vi ikke kendte. Og der blev ikke spillet indendørs fodbold, siger Mads med et smil og fortæller videre:

- Vi så en omgang taktisk træning til et mål, hvor PSG forberedte sig på nogle af åbninger, Skjern ofte benytter. Men der blev ikke trænet 7 mod 6, som jo var det, der var med til at vende søndagens kamp til PSG's fordel. Desuden var det imponerende at de det set-up, som PSG med. Der var jo nærmest lige så mange trænere, analytikere, behandlere osv., som der var spillere.

Claus Dalgaard-Hansen, der leder ISIs Trænerlinje er glad for, at han fik muligheden for at lade sine elever kigge ind i maskinrummet hos et af verdens bedste hold.

Grundighed imponerer

- Jeg ved godt, at det i håndbold er lettere end i fodbold at komme tæt på stjernerne, men det er noget helt ekstra at komme så tæt på, som vi gjorde, så tak til Mikkel Hansen og PSG-træner Raúl González, siger Claus Dalgaard-Hansen og tilføjer:

- Noget af det, der imponerede mig mest, er den disciplin, PSG-spillerne træner med. Eksempelvis varmede de op et kvarter før selve omvarmningen, så de var helt klar der.

Generation 24