Stortalent signer med Skanderborg Aarhus Håndbold

Joachim Pedersen får en tre-årig kontrakt

Når sæsonen 22/23 går i gang til sommer byder Skanderborg Aarhus Håndbold velkommen til
Joachim Pedersen, som har lavet en 3-årig aftale med klubben.

Den 17-årige bagspiller fra Hørning, som til dagligt går på SHEA, er et af de største talenter i dansk håndbold. Nu skal han udvikle karrieren i den marineblå SAH-trøje.

- Joachim er et kæmpetalent, uomtvisteligt det største i årgang 04. Det betyder selvfølgelig, at vi har
oplevet en stor interesse for ham fra rigtig mange klubber, siger direktør i Skanderborg Aarhus
Håndbold, Mads Lind.

- Det er et skulderklap til vores talentudvikling og det samarbejde, SAH har med klubberne i lokalområdet, at vi står så stærkt, at vi kan sikre et stortalent som Joachim på en længerevarende kontrakt i konkurrence med de største klubber i landet. Og så er det selvfølgelig endnu en manifestering af vores strategiske fokus på et ligahold opbygget omkring en kerne af talenter fra hele Østjylland.

- Vi stolte og glade for, at vi kan sikre vores fødekæde og forfølge vores strategi om at opbygge hele Østjyllands hold af lokale spillere suppleret med enkelte profiler udefra. slutter Mads Lind.

For den unge bagspiller er valget om at skrive kontrakt med Skanderborg Aarhus Håndbold taget med hjertet og ud fra de muligheder, klubbens talentudvikling byder på:

- Jeg har talt med min familie, som støtter mig 100%, uanset hvor jeg spiller, så jeg har fulgt mit hjerte og valgt Skanderborg Aarhus, siger den 17-årige bagspiller om aftalen.

- Holdet har klaret sig rigtig fint i den her sæson. Der er store muligheder i klubben, og det vil jeg rigtig gerne være en del af. Jeg glæder mig til at teste mit eget niveau af og se, hvor jeg ligger i forhold til de andre spillere, slutter Joachim Pedersen.

Generation 24