Generation handball
  • Hellebjerg

Succes for U9 drenge fra TMS

mandag. 06. januar - 2014 af admin  | Foto: TMS, Ringsted


U9 drengene fra TMS, Ringsted har sluttet første turneringshalvdel af med stor succes og har hentet medaljer i både ind- og udland. Holdet bag drengene fortæller om sæsonen indtil videre:

Holdet havde spillet sig i finalen i Sportigan Ungdomspokal, som blev spillet søndag før jul i Vallekilde Hørve Fritidscenter. Modstanderen var Hillerød, som vi på forhånd ikke havde kendskab til fra tidigere kampe.

Imidlertid kom TMS drengene godt fra start med 4-1 føring og så sig aldrig tilbage. Ved halvleg var føringen udbygget til 8-4, og det gode TMS-spil fortsatte i 2. halvleg, så drengene kunne spille sig til en sikker sejr på 16-10. Holdet blev hyldet med fortjente guldmedaljer, pokal og en dejlig pose gulerødder fra Lammefjorden. 

Mellem jul og nytår tog holdet til LundaSpelen i Sverige, og her forsatte det gode spil.
Mange svenske hold blev nedkæmpet, og kun hjemmeholdet H43 stod i vejen for den totale triumf. I indledende pulje blev det til en flot andenplads og dermed adgang til A-slutspillet. Kvartfinalen blev vundet i flot stil med 9-5, og så ventede et stærkt hold fra Ankaret i semifinalen. Imidlertid spillede TMS drengene en fantastisk forsvarskamp og vandt 11-6.

I finalen ventede H43, som havde vundet 1. indbyrdes opgør i indledende pulje med 14-7 i en kamp, hvor vi ikke var helt klar. Desværre fandt H43 endnu bedre spil frem i finalen og vandt igen - denne gang med 12-5. Alligevel kunne TMS holdet være meget stolte og modtog flot pokal, sølvmedalje og t-shirt.

 
Det har været en super flot december måned, og det tegner rigtig godt for anden turneringshalvdel.

Drengene på billedet er øverst fra venstre: Patrik Haack, Jacob Holme, Mads Førsterling, Kasper Teglgaard, Niklas Obsen, Kristoffer Bødtker, Mathias Johnsen, Valdemar Mikkelsen og Lucas Kley. Trænere er Kenneth Obsen og Jørgen Alnor.

 


Til toppen ↑