Tager vild landsholdsdebut helt roligt

Succesen på A-landsholdet er ikke steget Skanderborgs Anna O. Kristensen til hovedet

19-årige Anna. O. Kristensen bragede igennem i sin debut på det danske A-landshold for nylig, da hun stod en helt forrygende halvleg mod Rumænien. Men derfor har Skanderborg-spilleren ikke sluppet jordforbindelsen.

- Det er da dejligt at få ros. Men det var egentlig bare en håndboldkamp som så mange andre. Omgivelserne var anderledes og scenen større end herhjemme, men jeg synes ikke, at skuddene var vildere end det, jeg er vant til fra den danske liga, lyder det fra Anna O. Kristensen, der kom med på et afbud.

- Jeg er glad for, at det hele gik så hurtigt, for jeg nåede ikke at blive nervøs. Jeg blev godt modtaget i truppen, og selve landsholdssamlingen mindede om det, jeg er vant til fra U19-landsholdet, forklarer hun og konstaterer, at hun lige skulle sunde sig, da landstræner Klavs Bruun Jørgensen ringede og ville have hende med til turneringen i Frankrig.

Har udtagelsen givet blod på tanden?

- Altså... Jeg siger ikke nej, hvis han ringer igen. Men lige nu har jeg fokus på kampene for Skanderborg og på den slutrunde, vi skal spille med U19-landsholdet til sommer. Så jeg forventer ikke, at jeg kommer i spil til A-landsholdet lige med det samme. Men det var sjovt at være med, helt sikkert.

Generation 24