Talent får ro til udviklingen

18-årige Andreas Dysseholm har skrevet kontrakt med Nordsjælland Håndbold

- Det er ret fedt! Det har jo været mit mål og mit håb – men det kom som lidt af en overraskelse, siger 18-årige Andreas Dysseholm.

Den talentfulde højre fløj fik nemlig tilbudt en kontrakt med Nordsjælland Håndbold for de næste 3 ½ år:

- Vi har hele tiden set et stort potentiale i ham, og de aftaler vi har lavet med ham inden sæsonen, har han levet fuldt op til – og lidt mere, lyder det fra cheftræner Simon Dahl.

Cheftræneren konstaterer også, at Andreas Dysseholm er inde i en god udvikling og relativ hurtig har vænnet sig til overgangen til seniorhåndbold.

- Vi vil gerne sikre os ham for de kommende år og hjælpe med at finde ud af, hvor dygtig, han kan blive, siger Simon Dahl.

Fokus på at blive endnu bedre

Så det er ikke underligt, at U19-spilleren - der netop i dag er udtaget til U20-landsholdet - blev overrasket om tilbuddet, som han naturligvis takkede ja til!

Andreas Dysseholm tilføjer, at kontakten også betyder, at han nu »kun« skal fokusere på at blive bedre til håndbold, for rammerne er på plads i et pænt stykke tid.

For Andreas Dysseholm har det været en stor og udviklende oplevelse at blive indlemmet i ligatruppen:

- Det er super, super lærerigt, for man lærer nogle nye ting hver gang - også når man sidder på bænken, siger han og tilføjer, at det også var en stor oplevelse at komme på banen i Helsinge Hallerne med 1.400 tilskuere og fuldt hus mod GOG for nylig.

Andreas Dysseholm har fået sin håndboldopdragelse i HIK og det er første år, han er en del af Nordsjælland Håndbold.

Generation 24