Talenter giver tilbage til ungdommen i VSH

VSH præsenterer tre nye trænere

Virum-Sorgenfri Håndbold har sendt følgende til Ubold:

- Vi i Virum-Sorgenfri håndbold er utrolig begejstret for at kunne præsentere nogle af vores kommende trænere på vores u9 og u11 årgange, der bringer en imponerende erfaring med sig til vores ungdomshold.

Martin Bager, som bliver træner for U9-drengene, har ikke kun European League kampe under bæltet, men også A-landsholdskampe, hvilket giver vores unge talenter en unik indsigt og inspiration.

Sisse Bruun Jørgensen, som bliver træner for vores U9 piger, har imponerende hele 65 A-landsholdskampe og omfattende erfaring fra liga niveau. Hendes dedikation vil være en kæmpe fordel for vores piger, der stræber efter nye højder indenfor håndbold verden.

Michelle Skovgaard, som bliver træner for U11 pigerne, bringer en imponerende portefølje med sig, der inkludere både European League- og Champions League-kampe. Hendes viden og erfaring vil være uvurderlig for vores lovende håndboldstjerner.

- Vi er overbeviste om, at vores spillere vil nyde godt af den ekspertise, vores træner tilføre, og vi ser frem til en sæson fyldt med udvikling, glæde og succes på banen.  

Generation 24