Team Esbjerg HK har trænersammensætningen på plads

Klubben har blandt andet hentet Kasper Andersen tilbage

Team Esbjerg HK fortæller følgende:

Team Esbjerg HK har nu trænersammensætningen på plads til den kommende sæson. Den samlede oversigt findes sidst i dokumentet.

I Team Esbjerg HK har vi store forventninger til trænersammensætningen til den kommende sæson. I både senior, U19, U17 og U15 er der lavet aftaler med nye og kompetente trænere, der vil kunne bringe mange nye kompetencer, træningsmetoder og ideer ind i klubben og dermed bidrage til udviklingen af den enkelte spiller.

De nye afdelingsansvarlige suppleres af en række af de tidligere trænere, der også med deres erfaring og kompetencer vil kunne bidrage til den samlede udvikling.

Vi forventer derudover, at den nye trænersammensætning vil kunne bruge hinanden på kryds og tværs, og dermed sikre udviklingen af både trænere og spillere.

Det er således med store forventninger, at vi gør os klar til den kommende sæson. Pga. COVID-19 får vi desværre ikke den optakt vi havde håbet, men vi har påbegyndt den udendørs træning under de forholdsregler, der er udstukket fra myndighederne og DHF. Så snart haltræningen bliver mulig, starter vi naturligvis også op her.

For senior- og ungdomsafdelingerne, er her en præsentation af trænerne:

  1. division damer – Mikkel Bom:
    Mikkel er ansat ved militæret og tilknyttet talentakademiet i Ringkøbing/Skjern. Han er derudover uddannet både sportsmassør, sportsterapeut, restitutionskonsulent og militær fysisk træner.

Mikkel forventer at have afsluttet divisionstræneruddannelsen efter sommerferien.

U19 Piger – Kasper Andersen & Carin Larsen
Det bliver et gensyn med Kasper Andersen, der tidligere har trænet og spillet håndbold i UH/DUH Esbjerg. Kasper har, siden han forlod Esbjerg, undervist på Oure Idrætsefterskolen, været træner for Gudme HK i 1. division damer, været U18 træner i GOG og med stor succes trænet ungdomshold i HIK. Kasper har også været assistenttræner i norske Rema1000 dameliga.

Vi glæder os meget til at byde Kasper velkommen i klubben og er sikre på, at Kasper kan bidrage positivt til spillerudviklingen og samarbejdet i ungdoms- og seniorhåndbolden.

Kasper vil derudover afholde nogle trænersamlinger i klubben.

Carin Larsen har været træner i klubben gennem mange år, og har i sidste sæson trænet U15 piger 1. division.

Vi er sikre på, at Carin og Kasper bliver et stærkt team i den videre udvikling af vores U19-spillere.

U17-Piger – Simon Færgemann Jensen og Mikkel Bom
Simon har de senere år trænet Vejles bedste U15-piger og starter op på divisionstræneruddannelsen i den kommende sæson. Simon er derudover uddannet instruktør ved DHF.

Samarbejdet mellem Simon og Mikkel sikrer, at vi får nye tanker og ideer ind i træningen af U17 piger og bidrager samtidigt til udviklingen af trænere og træningsmetoder i Team Esbjerg HK.

U15-piger – Daniel Larsen, Søren Hulmose, Rene Poulsen, Camilla Hartmann og Carin Larsen
Ny ansvarlig for U15-piger bliver Daniel Larsen. Daniel har den seneste sæson også været tilknyttet vores U15-piger, og har derudover erfaring fra bl.a. U19-piger og damer på højeste niveau i Norge.

Søren Hulmose, Rene Poulsen og Camilla Hartmann er alle gamle kendinge og har trænet i klubben gennem flere sæsoner.

U15-drenge – Lars Bruun, Jan Christiansen og en profil mere….
Ny ansvarlig for U15 drengene bliver Lars Bruun Nielsen. Lars har gennem mange år været træner, tidligere også i DUH Esbjerg og for SGI’s divisionsdamer.

Jan og den indtil nu ukendte har selv erfaring fra spillet på allerhøjeste niveau, og Jan har været tilknyttet drengene igennem flere år. 

Med den nye trænersammensætning for U15-drengene, bygger vi mange kompetencer og erfaring ind i udviklingen af vores U15-drenge.