Team Haderslev KFUM styrker sig på trænersiden

Mark Bendixen bliver cheftræner og årgangsansvarlig for Team Haderslev KFUMs U15 drenge

Team Haderslev KFUM fortæller følgende:

Mark Bendixen, der har en fortid som talentchef og U19 ligatræner i Esbjerg og som assistent for Ribe-Esbjerg og Tønders herrer, bliver cheftræner og årgangsansvarlig for Team Haderslev KFUMs U15 drenge.

Team Haderslev KFUM har længe haft et ønske om at løfte niveauet på drengesiden. Klubben har igennem en årrække haft gode drengehold og med hjælp fra gode sponsorer vil klubben gerne løfte niveauet og skabe en god ramme for U15 drenge.

Haderslev Kommune er en ”Team Danmark-kommune” og Team Haderslev KFUM har været med fra starten. 50 drenge og piger har deres daglige gang i Talent-klasserne (7. til 9.) på Kløvermarkskolen eller på Akademiet i Haderslev og klubbens U15 drenge vil i den kommende sæson bestå af ca. 30 drenge, hvor over halvdelen går i en Talent-klasse.

Mark Bendixen fortæller, at han kender til talentklasse-ordningerne fra sin tid i Esbjerg og arbejder til dagligt med unge mennesker på Sportsefterskolen SINE, hvor han også er træner for Sines førstehold på drengesiden. Fra sit virke som efterskoletræner kender han håndboldmiljøet i Sønderjylland særdeles godt og ser en masse talent og gåpåmod blandt nuværende og kommende U15 drenge i Haderslev.

Steen Petersen, fra klubbens Sportsudvalg, fortæller, at til den kommende sæson er der fokus på U15 og U17 drenge og så tages der fat på pigesiden, hvor klubben oplever en stor tilgang.