Team Sydhavsøerne klar med drengetrænere

Kenneth Jørgensen og Henrik Cieslak (foto) skal styre U17 og U19

Team Sydhavsøerne fortæller følgende:

TSØ forbereder sig på sæsonen 20-21 og har samlet et stærkt trænerteam som begge har styrker indenfor det taktiske og spilmæssige, til at arbejde med de 2 årgange,

Klubben arbejder på hele 2 hold i begge årgange, til trods for et stort antal drenge fra årgang 2004 drager afsted på efterskoleophold.

Som tidligere år tilbyder TSØ et attraktivt setup til den kommende sæson – et setup som kan rumme såvel elite som bredde. Der været stor fokus på, at setuppet skal have plads til alle – også de der ikke umiddelbart har ambitioner om at gøre karriere indenfor håndbolden.

TSØ U17

Trænere/ledere:

  • Cheftræner for U-17: Kenneth Jørgensen, Assistent: Rene Birk, Holdleder: Lotte Christiansen

Kenneth udtaler:

Efter flere år med U19 og senior, samt en blanding af ”kendte” spillere glæder jeg mig til at arbejde med unge, nysgerrige drenge, som vil arbejde hårdt for at lære og udvikle sig.

VI kommer til at sætte primært fokus på at samle spillerne efter diverse efterskole ophold, nye spillere og skabe en homogen trup, med stort fællesskab. Samtidig vil vi prioriterer individuel træning med kompetence udvikling og kompentecer i begge ender.

 

TSØ U19

Trænere/ledere:

  • Cheftræner for U-19: Henrik Cieslak, Assistent: Henrik Suhr, Holdleder: Ulrik Murel

Henrik udtaler:

2019-20 sæsonen sluttede for tidligt, med fantastisk spil og stærk udvikling hos alle spillere. Jeg glæder mig til at arbejde videre med U19 og skal have bygget masser af teknik, styrke og det hurtige spil ind, hvor vurderingsspil kommer i højsæde.

VI kommer til arbejde meget sammen med 3 division og for en stor del spillere også supplere i kampene, så udvikling i både fysik og det taktiske.  

 

Konsulent ungdom:

Konsulent på tværs af holdene bliver Johan Zanotti

En stor kapacitet til en sådan funktion. Zanotti har et imponerende CV – svensk og norsk ungdomslandstræner og hovedansvarlig for talentudviklingen i LUGI i Sverige, er blot nogle af de funktioner, der har relevans til opgaverne i Team Sydhavsøerne.

Zanotti, vil deltage i 1-2 træninger om ugen, både på gulv, men også som inspirator og med henblik på sparring med trænerne. Herudover vil han overvære hjemmekampe og også her agere sparringspartner for trænerne.

På månedlig basis vil trænerne samles med Zanotti og Henrik Suhr og evaluere træning, spillet og spillerne samt planlægge fremadrettet.

TSØ Ungdom

For Team Sydhavsøerne er det træningsmiljøet og udviklingen af den enkelte spiller, der er i centrum. Vi er både på kort og lang sigt afhængige af alle, og dermed skal alle føle de gennemgår en udvikling og er en del af den kultur og de værdier, vi gerne vil drive vores håndboldtilbud med fokus på.

Der lægges op til at U-17, U-19 og senior hold 2, i det omfang hvor det antalsmæssigt giver mening, træner sammen 2-3 gange ugentligt. Dette for at kunne holde et højt aktivitetsniveau på træningen, og for at alle kan blive matchet både opad og nedad.

For dem der har fysikken, potentialet og niveauet til det, vi der også være mulighed for at træne med senior hold 1.

For ovenstående, der vil træne fire gange om ugen, vil der være mulighed for at træne med hold 1 – under forudsætning af at alderen er til det og det er muligt at komme til Haniahallen, hvor de ekstra træninger, finder sted.

Vi har en ambition om, at ungdomsholdene kontinuerligt bør være indplaceret i de bedste rækker før en evt. ombrydning.

Den fysiske stab for senior hold 1 tilrettelægger og gennemgår generelle træningsprogrammer for ungdomsholdene. Ønsker den enkelte en mere individuel tilrettelæggelse af denne del af træningen, anbefaler vi, at man tilmelder sig TSØ Akademi, hvor man tilkøber ekstra kompetencer. Altså en medinvestering i egen udvikling. Særskilt beskrivelse og mødeindkaldelse sendes ud.

Vi håber, at så mange så muligt fortsætter i eller vender tilbage til Team Sydhavsøerne og bliver en del at et rigtig spændende setup.

På vegne af den sportslige ledelse

 Morten Juul, sportschef Team Sydhavsøerne

Generation 24