Tiltag fra DGI: Håndbolden rykker udendørs i foråret

Lukkede haller, ingen træning eller kampe og manglende sociale fællesskaber har været dagsordenen i månedsvis. Nu flytter DGI Midtjylland håndboldsæsonen udendørs i foråret

Har man været vild med at spille håndbold, har vinteren indtil videre været en trist oplevelse. Alle haller har været lukket siden før jul, og al træning og kampe har været aflyst. Men nu lysner det i mere end én forstand.

DGI Midtjylland opretter en udendørs håndboldturnering i foråret, så de håndboldglade spillere kan få en bold mellem hænderne og græs under fødderne.

- Vi ved, der er et stort ønske fra spillerne om at spille. Det er jo derfor, de går til håndbold. De ønsker at være på banen og have de sociale fællesskaber. Derfor arrangerer vi nu en forårsturnering udendørs, så spillerne kan få lindret abstinenserne, fortæller håndboldkonsulent ved DGI Midtjylland, Terkel Tranberg.

Turneringen spilles i maj og juni og er åben fra U11 og opefter helt op til Super Grand Old Boys/Girls. Netop det, at den starter i maj, gør at DGI Midtjylland forventer, at den kan gennemføres coronasikkert.

- Vi tror fuldt og fast på, at turneringen bliver spillet. Nu er udendørs idræt startet op igen, og vi tror på, at forsamlingsloftet bliver hævet en del inden maj, så vi kan gennemføre turneringen, fortæller Terkel Tranberg.

Generation 24