TMS har drengetrænere på plads

Der er både nyt og gammelt at finde på trænerbænkene

TMS Ringsted fortæller følgende:

Vi holder fast i egne gode kræfter, men får også lidt ny inspiration ind i klubben. Samtidig ser vi frem til at fortsætte det gode samarbejde omkring talentudviklingen med TMS A/S med emnetræning, koordineret op/ned træning samt tæt sparring mellem de enkelte trænerteams på årgangene.
 

U17D – RASMUS ULBÆK / KARSTEN BØTTERN / FINN HANSEN

Et kendt team på årgangen og med Rasmus Ulbæk tilbage på fuld styrke efter nogle år på lavt blus, hvor Rasmus har stiftet familie og fået 2 dejlige piger. Nu er han klar igen og indgår sammen med Karsten og Finn i et meget stærkt team
 

U15D – DAVID GRANDAHL / PETER RUDGAARD / MORTEN SCHMIDT

Et spændende team med nye kræfter. David forsætter det gode udviklende miljø og får nu selskab af Peter, som er talentchef i HRØ og har en stor bred trænerbaggrund med sig og en opvækst i det jyske. Desuden bliver der et godt gensyn med Morten, som igen har fundet tid til trænergerningen.
 

U13D – JESPER PETERSEN / KENNETH SØRENSEN / NICOLAI BAAGØE

Et godt indarbejdet team forsætter på årgangen og det glæder os meget at kunne forlænge hele vejen rundt.
 

TALENTCHEF – OLIVER PREBEN JØRGENSEN

Oliver har været et super godt bekendtskab i TMS Ungdom og derfor glæder det os meget at kunne beholde Oliver selv om han har fået nye udfordringer i sit journaliststudie med praktik på TV3 sport. Oliver fratræder trænerrollen, men indgår i stedet som talentchef på drengesiden. Her vil han forsætte og videreudvikle det gode træningsmiljø, der er i TMS Ungdom.
Generation 24