TMS har U19-trænere på plads

Claus Vinding bliver cheftræner for U19-drengene i TMS Ringsted

Klubben skriver følgende:

Det er med stor glæde, vi kan offentliggøre et særdeles stærkt trænerteam til vores U19 drenge for den kommende sæson. Teamet er sammensat af gode kendte ansigter i TMS Ringsted. Cheftræner på hold 1 bliver Claus Vinding, som har trænet 2. division herre i både Dalby og TMS. Derudover har Claus været assistenttræner for vores damer i 1. division.

Claus Vinding udtaler:

- Jeg valgte at sige ja tak til TMS U19D og talentprojektet, da jeg synes det er et meget spændende projekt med masser af udfordringer både for mig som træner og ikke mindst holdet. Spændende at være med til at udvikle “pakken” for de unge mennesker inden de bliver sendt videre i deres karriere som seniorer.

- Jeg ser meget frem til vores samtræning med 2.div herrerne og deres nye træner setup i form af Thomas Jørgensen.  

- Og så glæder jeg mig til jeg en masse fede oplevelser i hallerne med David Grandahl som min dygtige spærringspartner og ikke mindst de gode drenge, der er på holdet.

Som assistent på hold 1 får Claus et stærkt makkerskab i skikkelse af Davis Grandahl, cheftræner på U17D og nyudnævnt talentkoordinator i klubben. Træner for hold 2 bliver Jesper Pedersen med flere års erfaring som træner og sportslig ansvarlig på drengesiden.

- Alt i alt er vi super tilfredse med at kunne mønstre et så stærkt trænerteam på U19 drengene til den kommende sæson, udtaler ungdomsformand Ole Rygaard Andersen.

Generation 24