To stortalenter rykker til Skjern

Svend Rughave og Jonathan Würtz trækker i grønt i næste sæson

Fra sæsonen 2020/21 kommer to talentfulde spillere til Skjern Håndbold. Svend Rughave og Jonathan Würtz har skrevet kontrakt i henholdsvis 3 og 4 år.

Det fortæller Skjern Håndbold.

Svend Rughave kommer til Skjern Håndbold fra GOG Håndbold, hvor han har spillet de seneste to sæsoner.

- Skjern Håndbold skal være min nye klub, da det er her jeg ser de bedste muligheder for at tage de næste skridt i min håndboldkarriere, samtidig med at klubbens værdier og visioner passer godt til mig.

Skiftet til Skjern sker, hvor Svend også ser mulighederne for at spille med om titlerne i dansk håndbold.

- Jeg skifter også til Skjern Håndbold for at spille med om titlerne i dansk håndbold, hvilket jeg også håber jeg kan bidrage til. Specielt glæder jeg mig til at opleve Skjern Bank Arena som den stærke hjemmebane det har vist sig at være, slutter Svend Rughave.

Skjern Håndbold får tilgang af endnu en spiller og det er bagspilleren, Jonathan Würtz, som kommer til Skjern fra TTH Holstebro.

- Skjern er det helt perfekte skift for mig lige nu. Jeg ser meget frem til at udvikle mig som spiller i et fantastisk håndboldmiljø og specielt med en træner som Claus Dalgaard-Hansen, som jeg også kender fra ungdomslandsholdene.

- Der udover glæder jeg mig også til at opleve hele Skjern, som både by og håndboldklub, og jeg er stolt over at få muligheden for at trække i den grønne trøje, siger Jonathan Würtz.

Kommende cheftræner, Claus Dalgaard-Hansen, glæder sig over tilgangen af de to unge talenter fra sommeren 2020.

- Jeg er meget tilfreds med tilgangen af Jonathan og Svend på lange kontrakter, de har begge stået højt på ønskelisten. Der er ingen tvivl om, at de begge to med deres kvaliteter vil bidrage positivt med videreudviklingen af Skjern Håndbold i de kommende sæsoner.

Begge spillere flytter til Skjern, hvor de skal bo og bliver dermed en del af postnummer 6900.

Generation 24