To TTH-akademi talenter på Liga-kontrakt

TTH Holstebro skriver følgende:

TTH Holstebro har indgået en ungdomskontrakt med to af klubbens egne talenter til den kommende sæson.
Der er tale om den 18-årige bagspiller Line Toftgaard Frandsen og den ligeledes 18-årige venstrefløj Malte Justesen, som nu kommer i Ligatruppen efter tre år på klubbens eget talentakademi. Line har indgået en 1-årig aftale mens Malte Justesens kontrakt er 2-årig.

TTH-direktør John Mikkelsen glæder sig over, at det igen er muligt at flytte klubbens ungdomsspillere op i ligatruppen. 
- TTH har flere ting i vores DNA, og en af disse er at udvikle talenter. Derfor er vi naturligvis stolte over, at der igen står nogle af vores egne unge spillere på spring, siger han og fortsætter:

- Line og Malte er begge et resultat af klubbens ”Talentplan 2020”, som er etableret i samarbejde med Færch Fonden, Holstebro Kommune og Vestforsyningen. Samtidig vil jeg gerne rose Holstebro Elitesport for et flot talentarbejde og opbakning til udviklingen af ”Made in Holstebro” talenter.

Line Frandsen ser frem til at blive en del af et ungt hold med nogle meget engagerede trænere
- Jeg er glad for den tiltro, klubben og trænerne har til mig. Jeg ved, at jeg komme til at befinde mig i et fantastisk træningsmiljø, og jeg glæder mig virkelig, siger hun.

Samme glæde finder man hos Malte Justesen.
- Jeg er rigtig glad for at blive en del af ligatruppen, glad for klubbens tro på mig. Jeg ser frem til blive udfordret på højeste niveau, og hvor jeg uden tvivl kan lære en masse en masse af en så dygtig fløjspiller som Magnus Bramming. Det sidste års tid har jeg snuset lidt til ligatruppen, og det bliver dejligt at blive en fast bestanddel af denne, siger han.