Tobias Gregers Schmidt forlænger med SønderjyskE

Stregspilleren har underskrevet en ny treårig kontrakt

SønderjyskE Herrehåndbold kan med stor glæde meddele, at Tobias Gregers Schmidt har underskrevet en ny treårig kontrakt med klubben. Denne forlængelse kommer uden nogen klausul, som den tidligere kontrakt havde, hvilket betyder, at klubben har sikret sig Tobias' talent uden mulighed for, at han kan forlade holdet i den nye kontraktperiode.

Tobias Gregers Schmidt udtrykker stor tilfredshed med den nye kontrakt.

- Først og fremmest er jeg rigtig glad og stolt over at kunne skrive under på en forlængelse med SønderjyskE siger han og tilføjer.

- Jeg ser det som en enorm god mulighed for, at jeg kan udvikle mig som spiller og som person.

SønderjyskEs Tobias Gregers Schmidt har allerede opnået betydelige meritter i sin unge karriere. Med flere danske ungdomslandskampe på sit CV og en sølvmedalje fra ungdoms-VM i 2023, har Tobias vist , hvilken kvalitet han besidder i sin unge alder taget i betragtning.

Tobias understreger betydningen af at have et stærkt støtteapparat omkring sig, hvilket han ser som værende afgørende for hans udvikling.

- Jeg står i en rigtig stærk og god position, med to så rutinerede herrer som Jacob Bagersted og Morten Bjørnshauge, som virkelig har taget mig under vingerne, givet vejledning og hjulpet mig.

Den unge stregspiller ser frem til at kunne fokusere 100 procent på håndbolden uden forstyrrelser fra skolegang.

- Jeg er rigtig glad for at være i SønderjyskE, og ser frem til at dedikere mig fuldt ud til håndbolden og til at leve et professionelt håndboldliv, uden at skulle tænke på skole lige foreløbig, forklarer Tobias.

SønderjyskE Herrehåndbolds sportsmanager, Thomas Mogensen, udtrykker stor begejstring over forlængelsen af Tobias Gregers Schmidts kontrakt:

- Vi er utroligt glade for at kunne forlænge med Tobias. Han er en talentfuld og dedikeret spiller, som har vist stor udvikling. At han er lokal, gør det endnu mere specielt, da det er vigtigt for både vores projekt og hele byen at have nogle af sine egne med i truppen. Vi ser frem til at følge hans fortsatte udvikling hos os i SønderjyskE. Han er særdeles vigtig for vores langsigtede målsætninger.

Afslutningsvis udtrykker Tobias sin tilfredshed med at være en del af SønderjyskE og ser frem til de kommende udfordringer.

- SønderjyskE er et perfekte match for mig, og jeg ser frem til de udfordringer og muligheder, der ligger foran mig, mens jeg venter på, at vi går en ny spændende sæson i møde."

Tobias Gregers Schmidts forlængelse afspejler SønderjyskE Herrehåndbolds strategi om at investere i unge lokale talenter og skabe et hold, der kan præstere over længere tid. Med Tobias Gregers Schmidt som en forsat del af truppen lægger SønderjyskE Herrehåndbold oven på denne strategi.