Trænerkabalen for sæson 2018/19 er på plads

Hillerød Håndboldklub er klar med ungdomstrænere til kommende sæson 

Når man ankommer til FrederiksborgCentret, så mødes man altid af god energi fra børn og unge mennesker, der har stor glæde ved at bruge deres fritid i hallen sammen med deres hold og klubkammerater. Børn og unge som har stor glæde ved at spille håndbold. Miljøet skabes af gode og kompetente trænere, som har stor passion for udviklingen af HHK, passion for at skabe trivsel, kammeratskab og sportslig udvikling.

Da denne sæson er ved at lakke mod enden, har vi nu i gennem flere måneder arbejdet målrettet med at få lavet en stærk trænerkabale til den kommende sæson. Denne er enstemmigt vedtaget af bestyrelsen.

Vi har arbejdet meget målrettet med at sikre kvalitet for at udvikle eliten på de respektive hold. Samtidig har det været målet tillige at sikre, at der er kvalitet og udvikling på vores respektive andet- og tredjehold. Vi vil igen i år skabe et godt og udviklende træningsmiljø for alle vores ungdomsspillere.

Vi er derfor meget stolte over at kunne præsentere næste sæsons meget kompetente trænerteam her;

Trænerteamet i HHK for sæsonen 18/19:

Målmandstræner: 

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har lavet en to-årig aftale med Thomas ¨Papa¨ Moeglin. Thomas er drivkraften bag vores målmandsskole – som vi i Hillerød HK er meget glade for og stolte over. Thomas formår at skabe et rigtig godt miljø for alle vores målmænd, som vi kan se har haft en rivende udvikling under hans ledelse.

Thomas er også idémanden bag vores udsolgte målvogter-camp, som afholdes i starten af juni måned 2018.

Til at støtte op om Thomas og målmandsskolen er vi glade for at kunne fortælle, at vi har tilknyttet Sofie Jørgensen og Malene Carlsen. Sofie og Malene har begge erfaring fra divisionshåndbold på både ungdoms- og seniorniveau. Derudover har de allerede god erfaring med at samarbejde med Thomas på vores målmandsskole.

U10 Piger:

På U10 pigerne fortsætter Jon Johansson sit gode arbejde med vores yngste spillere. Jon har arbejdet med og udviklet utallige ungdomsspillere gennem sin lange karriere. Derfor er vi sikre på, at Jon er med til at give pigerne det bedste afsæt for en god ungdomstid i HHK. Med på U10 piger har vi Malene Carlsen. Malene har i denne sæson været med på vores U14 piger og har tidligere arbejdet med den yngste årgang på drengesiden, med stor succes. Malene er selv aktiv som spiller på vores 3. divisions damer. Der arbejdes pt. på at lave aftaler med assistenter og ung-trænere til at støtte op om Jon og Malene.

U10 Drenge: 

Vi er glade for at vores trænerteam på U10 drenge har valgt at sige ja til at tage et år mere og fortsætte succesen med drengene. Trænerteamet i den kommende sæson vil derfor bestå af Bo Taylor og Mads Lindkvist. Bo har stor håndbolderfaring fra forskellige trænerjobs og vi er således glade for, at en så erfaren træner kan være med til at give vores yngste en god start på deres udvikling. Mads har de sidste to sæsoner været med på vores yngste drenge. Mads lægger et stort arbejde i drengene, og er med til at give dem rigtigt meget både på og udenfor banen. Vi glæder os til igen i den kommende sæson at følge teamets arbejde med drengene.

U12 Piger:

På U12 pigerne er vi glade for at kunne meddele, at trænerteamet har sagt ja til at fortsætte. Det bliver således igen Christina Carlsen, Mathias Pedersen og Marie Louise Skarby, der i den kommende sæson står i spidsen for vores U12 piger. Teamet omkring holdet har formået, at udvikle de spillere, vi har haft i klubben, og har præsteret rigtig flot både ved at komme i den bedste række i turneringen samt nå en a-semifinale i Lund. Derudover har teamet været gode til at modtage og inkludere nye medlemmer til klubben.

U12 Drenge:

Vores U12 drenge får i den kommende sæson glæde af Christoffer Madsen. Christoffer stod for to år siden i spidsen af vores U12 drenge, hvor han havde stor succes med drengene. Herefter har han trænet U16 drenge, og i denne sæson har han været ansvarlig for den fysiske træning i klubbens ungdomsafdeling. Christoffer er ved siden af trænergerningen aktiv på klubbens 2. divisions herrehold. Vi glæder os til igen at kunne gøre brug af Christoffers kompetencer på halvgulvet. Udover Christoffer er vi i øjeblikket i tæt dialog med flere kandidater, som vi ønsker at tilknytte årgangen.

U14 Piger:

I den kommende sæson skal Morten Rasmusson stå i spidsen for U14 pigetruppen. Morten har de seneste fem sæsoner arbejdet med U14 og U16 pigerne i HHK og har primært fulgt årgang 2000 og 2001. Ved siden af trænerjobbet i HHK er Morten tilknyttet HRØs talenttræning. Til at assistere på U14 pigernes 1. hold er vi glade for at Martin Rimmerhar sagt ja til at tage endnu en sæson på årgangen. Martin har været træner i flere sæsoner og har som spiller selv vundet DM guld, så han ved hvad der skal til for at nå den øverste hylde. Morten og Martin har i denne sæson dannet team på klubbens 3. divisions damer, så de kender hinanden godt som team. Som ansvarlig for U14 pigernes 2. hold er vi glade for at kunne præsentere Magnus Jakobsen. Magnus har de sidste to sæsoner gjort et kæmpe arbejde på vores drengeside, først som U12 drengetræner og i denne sæson på U14 drenge. Magnus er en ung-træner, som brænder for at give de unge spillere god træning og gode oplevelser. Vi glæder os til at følge hele teamets arbejde med årgangen. 

U14 Drenge:

Nikolai Drifte har sagt ja til at fortsætte sit gode arbejde på U14 drengene. Nikolai har i denne sæson lagt et kæmpe stykke arbejde på årgangen, og vi er derfor glade for, at han tager endnu en sæson. Nikolai har selv som yngre spiller haft et ophold i Norge, hvor han selv spillede. Derudover har han været træner på et regionshold. Nikolai er ved siden af trænerjobbet også aktiv på klubben 2. divisions herrer. Til at assistere Nikolai på U14 drenge har vi Christoffer Madsen. Christoffer er samtidig ansvarlig for U12 drenge – og ved at være tilknyttet begge, giver det bedre mulighed for at arbejde mere målrettet med vores drenge og sikre den røde tråd i udviklingen. Ansvarlig for U14 drengenes 2. hold bliver Mikkel Carlsson. Mikkel har i denne sæson været tilknyttet U12 drengene, og kommer således til at følge årgang 2005 op til U14. Mikkel har gennem de sidste tre sæsoner lagt et kæmpe stykke arbejde i de hold, han har været knyttet til, og vi glæder os meget til at følge arbejdet med Nikolaj, Christoffer og Mikkel som team.

U16 Piger:

På vores U16 pige årgang har vi glæden af at præsentere Mathias Pedersen og Martin Rimmer. Mathias har gennem en længere periode trænet vores yngre ungdomshold, – med stor succes. Han har tidligere arbejdet med årgangen 2003. Vi er glade for at Mathias ved siden af sit arbejde med U12 pigerne, har sagt ja til at være med til at udvikle på vores U16 piger. Martin, som også er med på U14 pigerne, har sagt ja til at rykke med årgang 2003 op fra U14. Igen kan vi på denne måde være med til at sikre en rød tråd mellem vores U14- og U16- årgange, samt sikre en god kommunikation om op- og nedtræning. Dermed sikres et så godt match som muligt.

U16 Drenge:

Vores U16 drenge skal i den kommende sæson ledes af Nicolai Worsøe. Nicolai har i denne sæson arbejdet succesfuldt med vores U18 drenge. Han kommer fra et professionelt håndboldmiljø i Ikast, hvor han har været tilknyttet ISI. Nicolai ved, gennem sin viden fra miljøet i Ikast, hvad der skal til for at sikre et godt og stærkt træningsmiljø. Nicolai er derudover selv aktiv på klubbens 2. divisions herrer. Til at assistere på U16 drenge har vi lavet en aftale med Nikolai Drifte. Nikolai er samtidig ansvarlig på U14 – og vi vil igen være mere tydelige i vores udviklende arbejde via vores røde tråd. Derudover er vi fortsat i tæt dialog for at få lukket en aftale på en tredje træner på årgangen, som skal have ansvar for U16 drenge 2.

U18 Piger:

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen tilbage til at kendt ansigt i klubben. Det er lykkedes os at lave en aftale med Flemming Oliver Jensen. Oliver bliver ansvarlig for vores U18 piger. Oliver har et langt og imponerende cv som træner i forskellige klubber på højt niveau, herunder Virum Sorgenfri (liga), Helsingør (liga), Ajax/Farum (liga), TMS Ringsted (liga/sportschef), Byåsen (liga Norge) og Wisla Plock (liga Polen). Oliver er uddannet EHF Mastercoach, som er den højeste træneruddannelse, man kan tage. Han har været ansat i det færøske håndboldforbund, hvor han har været ansvarlig for at opbygge deres talentudviklingssystem. De seneste to år har Oliver været tilknyttet Stenhus College, hvor han har været med til at bygge et stærkt miljø. Oliver arbejder målrettet med den individuelle udvikling af sine spillere – både sportsligt og socialt.

Til at assistere Oliver på U18 pigerne har vi Morten Rasmusson. Morten har været tilknyttet denne årgang piger i flere sæsoner, og vi er glade for, at han har sagt ja til at assistere Oliver. Vi er overbeviste om, at vi med dette team skaber et spændende og attraktivt og elitært træningsmiljø. Som træner på U18 pigernes 2. hold er vi glade for at Casper Andersen, har sagt ja til at tage endnu en sæson. Casper har de sidste to sæsoner været med på U18 piger samtidig med at han har haft ansvar for vores dame senior 2. hold. Det giver en god rød tråd op til seniorafdelingen, og kan forhåbentlig være med til at gøre skridtet fra ungdom til senior nemmere.

U18 Drenge:

Vores U18 drenge får glæde af endnu en erfaren træner. Vi er glade for at René Bagge Bloch har sagt ja til at træne årgangen den kommende sæson. Han har i denne sæson trænet vores U18 piger, og har igennem de sidste mange sæsoner været tilknyttet klubbens ungdomshold. René har ligeledes erfaring fra flere jobs som divisionstræner på forskellige seniorhold. Vi tror på, at René er den rette profil til at skabe et godt miljø omkring vores U18 drenge både træningsmæssigt og socialt – og René ved samtidig, hvad der skal til for at ruste dem, og gøre dem klar til at blive integreret i vores seniormiljø på længere sigt.

Der vil blive indkaldt til informationsmøder på de respektive årgange medio- og ultimo april, hvor der vil være meget mere information om vores ideer og tanker med de forskellige årgange.

For yderligere information angående trænerkabalen, er I velkomne til at kontakte ungdomsformand Dorthe Bagge Bloch på telefon 60390200 eller mail; dorthe@bagge-bloch.dk eller næstformand Morten Rasmusson på telefon 51917456 eller mail; morten_rasmusson@hotmail.com