Trænernyt fra Ledøje-Smørum

Blandt trænerne finder man Flemming Oliver Jensen

Ledøje - Smørum Håndbold (LSH) kan med stolthed præsentere trænere for sæsonen 2020 – 2021.


Herresenior
Da sæsonen er sluttet brat pga. Corona-virussen, fastholder Herresenior pladsen i 3 division. Dan Lindgreen takker af efter 10 år som træner for holdet, men vi mener, at vi har fundet en god erstatning i Henrik Daugaard. Henrik kommer til LSH efter mange år i bl.a. Rødovre Håndbold, hvor han har været træner og elite ansvarlig. Vi håber, at han kan fortsætte den gode udvikling og bringe holdet endnu længere frem i 3 division.

U17 Drenge
Vores U 17 drenge forsætter holdfællesskabet med Skovlunde og med Jannic Jensen som forsættende træner.

U15 Drenge
I den kommende sæson vil der ikke være holdfællesskab med Skovlunde, da LSH kan mønstre et hold udelukkende med LSH-spillere. I spidsen for holdet skal Kirstine Brandt Pedersen forsøge, at videreudvikle de talentfulde drenge. Kirstine er nye træner i LSH, så tag godt i mod hende.

U13 Drenge
I skrivende stund arbejder bestyrelsen på at finde en træner til U 13 drenge.

U11 Drenge
På U 11 drengene er vi meget glade for, at Didde Thygesen tager endnu en sæson. Didde har i flere år stået for vores U 11 drenge afdeling med stor succes, bl.a. med sejre i Hillerød Påske Cup.

U9 Drenge / Piger
Mathias Lindgreen og Miklas Lindgreen , forsætter i den nye sæson med vores U9 drenge og piger der spiller på kort bane. Vi glæder os over, at Mathias og Miklas vil fortsætte med vores yngste årgang.

Damesenior
Efter en sæson hvor damerne sluttede på en flot 3. plads i serie 1, har vi valgt at styrke samarbejdet imellem U 19 pigerne og dame senior, hvor målet er at spille med om oprykning.
Træningen vil den kommende sæson være sammen med U19 pigerne, og vil blive varetaget af Benny Rasmusen samt Dennis Hønholt. I kampene vil Benny have det fulde ansvar.

U19 piger
Dennis Hønholt vil fortsætte det gode arbejde med U19 pigerne, som vil være tæt samarbejde med både U17 pigerne og damesenior og for første gang i mange år, kan LSH stille med et eller flere U19 hold turneringshold.

 

U17 Piger
Hos U17 pigerne byder vi velkommen til Keld Jacobsen. Keld trænede i sidste sæson FIF, Frederiksbergs U17 piger. Keld skal forsætte udviklingen af vores talentfulde U17 trup i samarbejde med Dennis Hønholt og U19 pigerne.

U15 Piger
Vores U 15 trup er helt fantastisk stor, og vi har derfor hele 4 trænere tilknyttet denne talentfulde trup.

Som ansvarlig for truppen, byder vi velkommen til Flemming Oliver Jensen, som senest har stået i spidsen for Hillerøds U19 piger. Flemming Oliver har tidligere været træner for Wisla Plock og Virum-Sorgenfri samt været sportschef i TMS Ringsted. Flemming Oliver er uddannet i EHFs Mastercoach.

Karl Ejner Hansen forsætter på U15 og skal i samarbejde med Flemming Oliver sikre struktur og udvikling i U15 truppen.

Det er også lykkes os, at få Johan Sølvhøj mere officielt med i trænerteamet. Johan har allerede været en del at U 15 teamet i denne sæson, og vi er glade for, at han tager en sæson mere.

Den sidste træner i teamet er Mathias Lindgreen, der i denne sæson har været en del af teamet omkring U13 pigerne.

U13 Piger
Også på U 13 piger er det lykkes os, at få 4 træner tilknyttet. Rene Sangstad forsætter på U13 efter det flotte stykke arbejde, han har lavet med denne årgang de sidste år. De tre øvrige trænere er rykket med op fra vores U11 piger, så vi utrolig glade for at Michael Knudsen, Sune Bisgaard og Marie Weywadt, kan forsætter det gode arbejde de har lavet på U11 piger.

U11 piger
U 11 pigerne træner sammen med U 13 pigerne og deres træner.

  

Generation 24