Trænernyt fra TMS Ringsted

TMS Ringsted fortæller følgende:

Succesfuld duo fortsætter på U14 drenge

Det er med glæde at vi kan offentliggøre at Karsten Bøttern og Finn Hansen fortsætter på U14 drenge. Teamet har i denne sæson præsteret flot, og U14 drengene lever indtil sidste spillerunde i spillet om DM pladser.

Karsten og Finn komplimenterer hinanden super godt og udgør tilsammen en duo, som udvikler spillerne i et miljø hvor der stilles store krav, men der samtidig værnes om den enkelte spiller. Derudover supplerer de hinanden i kamp med Karsten som den dirigerende og Finn som den rolige med sans for detaljen.

Vi arbejder på at tilknytte en hold 2 træner, som kan indgå i den daglige træning.

Der skal lyde en stor tak til Kim Hansen som sprang til og hjalp med hold 2, da vi manglede en her.

Vi glæder os voldsomt meget til at følge denne talentfulde årgang.

Hele teamet rykker fra U14 til U16 piger

Jeppe Thøgersen, Helle Petersen, Johnny Simonsen og Birgitte Sørensen har i år varetaget vores u14 piger med stor succes, denne succes vil vi gerne fortsætte. Derfor er vi super glade for at de alle har valgt at sige ja til at fortsætte med de piger og derfor rykke med op på u16. Krydret med nogle dygtige piger som bliver på u16, ser holdet og truppen rigtig spændende ud.

Teamet supplerer hinanden super godt, og med Jeppe Thøgersen i spidsen, er vi sikret et godt træningsmiljø. 
Jeppe er samtidig lærer på HIS efterskole i Haslev, så han har fingeren på pulsen i efterskoleverdenen og kan derfor være med til at forbedre vores gode samarbejde med SØS efterskole i Haslev.

Vi glæder os til at følge teamet og holdet, og glæder os over kontinuiteten vi kan holde på vores pigeside.

Henrik Fog fortsætter på U16 drenge

Inden denne sæson ansatte vi Henrik Fog som ansvarlig for vores u16 drenge, en beslutning som vi overhovedet ikke har fortrudt. 

Henrik er garant for nogle af de ting vi gerne vil på denne årgang, med hårdt arbejde og en kontant stil som gør spillerne klar til det hårde u18 og seniorliv. Samtidig går Henrik rigtig meget op i hvordan spillerne har det og præsterer. 

Ud over dette støtter Henrik op om samarbejdet med SØS efterskole og IKA Ringsted, hvilket er utroligt vigtigt på denne årgang.

Vi er ved at lukke aftale med en assistenttræner til Henrik, og arbejder også hårdt på en hold 2 træner. Vi glæder os til at følge vores u16 drenge i næste sæson, hvor vores talentfulde u14 rykker op.

I den forbindelse vil vi gerne sige en stor tak til Karsten Valbjørn, som ikke længere har tid til at tage turen til Ringsted 3-4 gange om ugen, Karsten har gjort det utrolig godt i rollen som assistent og har været en super bekendtskab i klubben. Vi håber, at vi senere kan byde Karsten velkommen tilbage til TMS Ringsted.

Derudover også en tak til Jesper Glerup, som sprang til og hjalp til på hold 2.