Trænerteam på plads hos Aarhus United U19

Niels Christian Pedersen og Kasper Holmboe kommer til at stå i spidsen for U19-pigerne

Aarhus United fortæller følgende: 

Trænerteam og set up klar til sæsonen.

Med to stærke træner-profiler lægger Aarhus United Ungdom nu et ekstra lag på byens tilbud til de bedste U19-spillere.

Niels Christian Pedersen og Kasper Holmboe kommer til at stå i spidsen for U19-pigerne i den kommende sæson.

Niels Christian har i flere årtier sat sit præg på talentudviklingen – ikke blot i Aarhus – men også som en del af lederteamet omkring A-Landsholdet. Han er en efterspurgt instruktør på DHF’s trænerkurser og har i denne sæson stået i spidsen for Brabrands dameseniorer, der rykker op i 3. division samt HEIs U14-piger.

Kasper Holmboe har gennem de seneste 5 år etableret sig som en af de mest markante ungdomstrænere i Aarhus og har blandt andet stået i spidsen for VRIs U14-piger, der var til DM sidste år, samt HEI/VRI’s nuværende U16, 1. divisionshold.

Udover de to teamtrænere vil U19-holdet – som i år – have målmandstræner og fysisk træner tilknyttet.

Aarhus United Ungdom indleder sæsonen 14. maj, hvor holdet samles til første træning.  Den første uge er træningen åben for alle talentfulde U19-spillere, der vil prøve kræfter med et træningsmiljø, som både har fokus på den enkeltes udvikling samt holdfællesskabet.

I maj-juni vil holdet træne to gange hal i Skæring- og Bellevuehallerne og en gang beach suppleret med fysisk træning. Præcise tider og steder opdateres på aarhus-united.dk 

Aarhus United Ungdom binder talentarbejdet i byen sammen

I hverdagen er Aarhus United Ungdom synlig i form af vores U19-hold. Men ud over det talentfulde hold er Aarhus United Ungdom også et stærkt fællesskab mellem byens lokale håndboldklubber.

Århusiansk pigehåndbold er på ungdomssiden i øjeblikket præget af meget stærke og brede årgange.

Ambitionerne begrænser sig ikke alene til at skabe det bedste talentmiljø. Aarhus United Ungdom har som et erklæret mål at nytænke og udvikle det eksisterende talentarbejde i et bredt forankret samarbejde mellem håndboldklubberne og byens andre aktører og dermed fastholde så mange piger i sporten som muligt.

Aarhus United Ungdom er baseret på den stærke foreningskultur i Aarhus. Alle århusianske håndboldklubber , der ønsker at være med – og som ønsker at bidrage til udviklingen af pigehåndbolden – er inviteret.

I praksis koordineres arbejdet i Aarhus United Ungdom i en styregruppe med repræsentanter fra alle deltagende klubber. Derudover har Aarhus United Ungdom ansat en ESAA-koordinator (Kim Adamsen).

 

Aarhus United Ungdom:

 

Følgende klubber i Aarhus står bag talentarbejdet i Aarhus United Ungdom:

AGF

Brabrand IF

HEI

Lystrup IF

Stautrup IF

Viby

VRI

 

Aarhus United U19-træningssetup:

Efter sommerferien vil U19-truppens trænings set up se således ud:

  • 3-4 haltræninger om ugen
  • 2-3 fysiske træninger, koordineret med ESAA-staff
  • Koordineret samtræning med hhv. Aarhus United-liga, byens divisionshold samt HEI/VRI fokus U17.
  • Morgentræning for ESAA-elever
  • Målmandstræner
  • Fysioterapeut
Generation 24