Trænerteams på plads i Randers HH Talent

Randers HH Talent fortæller følgende: 

Randers HH Talent har nu de nye trænerteams på plads til den kommende sæson 2018/19, og det bliver en kombination af helt nye ansigter, rutinerede kræfter og noget kontinuerligtet i forhold til det længe seje træk, som det er at udvikle talenter. Og det er ikke uden stolthed, at vi kan præsentere en kapacitet som ansvarlig for vores U16 gruppe.

Jørgen Gluver bliver ansvarlig for U16 gruppen

Jørgen Gluver har efter nogle år i Tyskland valgt at vende snuden hjemad for igen at hellige sig udviklingen af unge talenter, som tidligere har været en stor del af hans trænerkarriere. Gluver har en imponerende spillerkarriere bag sig, en ligeså imponerende trænerkarriere og ikke mindst en EHF Mastercoach uddannelse, som gør, at vi i Randers HH Talent har stort tiltro til, at Gluver kan være med til at give vores yngste talenter den helt rigtige start på en elitær tilgang til sin håndbold.  

- Jørgen er en god bekendt i Randers, hvor han har sat tydelige aftryk på talentudviklingen på pigesiden, og det har vi store forventninger til, at han også kan gøre på drengesiden, udtaler sportslig ansvarlig i Randers HH Talent Flemming Baun og fortsætter:  

- Der er ikke tvivl om, at vores yngste drenge vil få en træner, som ved, hvad der skal til for at blive en dygtig senior spiller, og som både vil sætte krav, motivere og lægge vægt på, at håndbolden skal være sjov for at de unge spillere udvikler sig, slutter Flemming Baun.

Peter Klokker bliver træner for U16 2 og han får dermed sin første sæson i Randers HH Talent. Peter har trænererfaring fra Vorup FB og har selv været igennem talentarbejdet i Randers HH Talent som spiller, og vil kunne suge masser af erfaring til sig gennem det tætte samarbejde med Jørgen Gluver.

Kim og Casper får ansvaret for U18 gruppen

Kim Johansen og Casper Jul Christiansen får ansvaret for vores talentfulde U18 spillere. Vi har i denne sæson mange 1. års U18 spillere, som allerede har gjort sig gældende på vores U18 liga hold og deres udvikling bliver spændende at følge over de næste 2 år, hvor de stadig vil være ungdomsspillere som følge af de nye årgangs opdelinger fra U18 til U19. Kim skal i gang med sin 2. sæson i Randers HH Talent, mens Casper tidligere har haft ansvaret for vores U16 gruppe i 3 sæsoner.

- Med Jørgen Gluvers ansættelse som ansvarlig for U16 gruppen var det naturligt, at rykke Casper op til U18 gruppen og blive makker med Kim. På den måde får vi noget kontinuerligtet fra både U16 og fra U18 i år, og vi er sikker på, at Kim og Casper vil blive et godt makkerpar og finde ind i et fint samarbejde, hvor spillernes individuelle udvikling kommer i højsædet, udtaler Flemming Baun.

Simon Holm fortsætter som fysisk ansvarlig for både U16 og U18 gruppen i den kommende sæson og dermed er den del af drengenes udvikling i gode hænder.

Simon har en fysisk coachuddannelse og masser af erfaring fra sin egen karriere på banen. Simon vil være til en U16 træning i ugen og en U18 træning, både før, under og efter træningen, så han kan følge og iagttage træningerne og sætte ind, hvor han se udviklingspunkter for den enkelte spiller.  

Overvejer to U18 hold

Der er grøde i drengehåndbolden i Randers området og Randers HH får flere og flere samarbejdsklubber, som gør et kæmpe arbejde for drengehåndbolden i området. Samtidig har vi i Randers HH Talent gennem flere år lagt lag på vores talent arbejde gennem hårdt arbejde, dygtige trænere, et godt samarbejde med vores seniorafdeling og ikke mindst Randers Elitesportscollege omkring morgentræningen, og det gør, at der er masser af unge talenter i klubben. Så lige nu overvejer vi at lave et ekstra U18 hold.

- Ja, vi overvejer lige nu, om vi skal lave 2 U18 hold til næste sæson. De mange dygtige U16 spillere, som rykker op som U18 til den kommende sæson, kan være ungdomsspillere i 3 sæsoner som følge af de nye ungdomsårgange, og da vi i forvejen har mange nuværende U18 spillere, som kan spille U18/U19 i yderligere 2 sæsoner, kigger vi på, om vi har spillere nok til 2 hold, udtaler formand for Randers HH Talent Claus Christensen og fortsætter:

- Men det er klart, det kræver noget kommitment fra en række spillere og deres forældre, men får vi til gengæld det, er vi også klar på til trykke på knappen og ansætte yderligere trænere for at fastholde de talentfulde drenge i et godt og seriøst træningsmiljø, slutter Claus Christensen.

Vil du høre mere om den kommende sæson, er du velkommen til at kontakte sportslig ansvarlig for Randers HH Talent Flemming Baun på 5137 2845.

U16 og U18 gruppen starter den nye sæson 7. maj, hvor der også vil blive holdt informationsmøder. Nærmere herom senere.