Tre U-landsholdsspillere til TTH Holstebro

TTH Holstebro fortæller følgende:

TTH Holstebro har fra næste sæson sikret sig tre spændende talenter, som alle spiller med på de danske ungdomslandshold.

På herresiden har klubben tegnet en 3-årig kontrakt med den 18-årige bagspiller Jonathan Würtz

På damesiden har klubben tegnet en 3-årig kontrakt med stregspiller Caroline Svarre, 19 år, og en 2-årig kontrakt med bagspiller Laura Jensen, 18 år. Begge spiller med på U20 landsholdet.
 
Jonathan Würtz har hele sin karriere spillet i SUS Nyborg. Tidligere på sæsonen blev han rykket fra U18- til U20-landsholdet forud for VM og var med til at sikre Danmark, der også havde TTH's Simon Gade på holdet, en sølvmedalje.
 
TTH-direktør John Mikkelsen kalder Jonathan Würtz for et af de største talenter på det nuværende U20-landshold.
- Vi snakker om en fysisk stærk bagspiller, der allerede nu er en dygtig forsvarsspiller. At vi henter Jonathan til TTH passer perfekt i vores strategi om også at udvikle morgendagens ligaprofiler, siger John Mikkelsen, der samtidig roser SUS Nyborg for et meget flot talentarbejde.

Jonathan Würtz indrømmer, at han glæder sig meget glad til TTH-opgaven.
- Jeg er stolt over, at TTH Holstebro har henvendt sig til mig, og jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af et meget professionelt set-up. Jeg glæder mig meget til at få nogle håndboldmæssige hår på brystet, og være med til at bidrage til en spændende udvikling i TTH og til nye oplevelser i Gråkjær Arena.

Hos TTH-cheftræner Pether Krautmeyer er der stor glæde over de to nye U-landsholdsspillere i den kommende dametrup, hvor holdets dna netop er at ”Vi udvikler talenter til ligaprofiler”.
- Caroline og Laura er et par meget spændende spillere, som har været igennem en flot udvikling i Skanderborg Håndbold og FCM. De er begge meget ambitiøse og har et stort potentiale. De har så meget kvalitet allerede nu, at de fra dag et kommer til at få masser af opgaver omkring den kommende sæson, siger Pether Krautmeyer.

De to nye ansigter på dameholdet glæder sig begge til nye udfordringer og til et stærkt og udviklende træningsmiljø, hvor de begge får gode udviklingsmuligheder.

- For mig passer TTH-stilen rigtig godt. Det er en stærk og spændende klub, som giver plads til unge spillere. Jeg glæder mig til at trække den hvide trøje over hovedet og give den fuld gas for TTH Holstebro, siger Caroline Svarre.

- Jeg ser frem til nye udfordringer, og det nye TTH set-up tiltaler mig meget. Jeg glæder mig til at blive en del af et yngre hold i en klub med et træningsmiljø i høj klasse, og samtidig er jeg klar til at tage et nyt step i min håndboldudvikling, siger Laura Jensen.